A Sebestény Balázsra egyre jobban hasonlító Istenes Bence azzal a szomorú hírrel kezdte a kedd esti Való világ összefoglalóját, hogy a hétfő este beköltözött Gyúrós Józsi utolsó helyen van a szimpátiaszavazáson. Ezután bejelentkezett a villába, ahol hét helyett csak hat villalakó fetrengett a nappaliban, ugyanis Simon büntetésben volt − később sem derült ki, hogy miért.

Majd megnézhettük a bentlakók hétfő reggelét, mikor Avicii-re ébredtek − egész évben Balaton Sound! Zsolt elmondta, hogy neki nehezen indul a reggel, kell hozzá a kávé, Aurelio pedig többet készülődik mint egy nő, de szerinte némelyiknél jobban is néz ki. Alexa a délelőttöt lelkizéssel kezdte, először Zsolttal, aki megmondta neki, hogy szerinte ő és Charlotte átléptek a ló tulsó oldalára, majd a nyerítős lány Aureliónál folytatta, aki csak annyit mondott neki, hogy nem akar érzelmekbe bonyolódni. Pedig ugye tegnap már csók is volt, és Alexa, aki nem baszni, hanem nyerni jött a villába, már a svájci olasz fiú farkára is ösztönösen hajolt rá. A saját bevallása szerint mentálmenszeszben szenvedő Alexa reakciója csak ennyi volt: "Most mi van? Tökre izé meg minden." 

Istenes szerint a VV6 első napján aztán megtörtént az első botrány is: miután Simon összealmázta Zsolt kablazokniját, Zsolt Aurelio segítségével héliumos lufikra kötötte Simon cipőjét, és felengedték az égbe − szerintük az űrbe. "Aurelióval nagyon egymásra találtunk úgymond, a személyiségünk hasonló úgymond" − mondta Zsolt, aki ezek szerint barátra talált. Izának nem tetszett a fiúk szemétkedése, ezért csajos délutánt tartottak Simonnal a szaunában.

Hogy senki ne unatkozzon, feladatot kaptak a játékosok, akiknek kérdéseket kellett feltenni egymásnak, és csak akkor ehettek az eléjük pakolt sushiból, ha rendesen válaszoltak. Zsolt egy buta kérdéssel azonnal neki is ment Simonnak, aki vissza is vágott, csak Zsolt nem vette észre, mert az izmaival próbált gondolkodni. Zsolt ezután Aureliót kérdezte arról, hogy bejön-e neki, hogy Charlotte nyomul rá: "Improvizál ez neked?" És ekkor jött el az a pont, mikor Simon már nem bírta tovább, kimenekült a fürdőbe, és jobb híján a tükörnek fakadt ki: "Annyira kopik itt bent az agyam, mint az egyszer használatos borotva." 

Az adás vége felé aztán láthattunk egy kis öszefoglalót a tegnap éjjel eseményeiből, először abból, hogy a frissen beköltözött Gyúrós Józsit Charlotte egy öltánccal köszöntötte, ám ez Józsit csak annyira izgatta fel, mint egy vödör homok. Aurelio és a többiek ezután körbeállták Józsit, és mint a lóvásáron, megforgatták, majd levetkőztették, Józsi meg szó nélkül követte az utasításokat, boldog volt, hogy megmutathatja lógó izmait. Szerencsére ezen a napon volt Alexa születésnapja is, ezért a fiúk sztriptízzel kedveskedtek neki − erről bővebben itt olvashat − majd a lányok kérésére Aurelio helikopterezett is, vagyis levetkőzött és pörgette a farkát. 

Ja, és egyébként új lakó is érkezett a villába, méghozzá Céltudatos Dorka, aki Budapesten él, de eredetileg nagykörűi, a megyei lap pedig nagyon büszke rá. Dorka a kisfilmjében azt mondta, van híre a falujában, mert a nagy pofáját sokan nem szeretik, de leszarja mások véleményét, csak magának akar megfelelni. Ennyike. Holnap megnézhetjük, hogy Charlotte és Alexa rá is olyan féltékeny lesz-e, mint a fél fokkal intelligensebb Izára.

Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!
Â