Az éjjel azt hittük, hogy mindent láttunk már, mikor a kötözött farkú Simon és500 pasival voltamCharlotte őrült smárpartiba kezdett a nyugiszobában , de a vasárnap esti összefoglaló után rájöttünk, hogy az izgalmak csak most kezdődnek. Ugyanis a VV6 mindössze egy hete indult el, de már megvolt a első leszbizés. Az akció két főszereplője a biszex Teo és a nyerítve röhögő Alexa volt, akik egy esti buliban kapaszkodtak egymás seggébe és nyelvébe a konyha közepén, miután beküldtek a villalakókhoz egy rudat és egy raklap alkoholt. A két lány egyébként a hálóban kezdte a bulit, de Zsolt kissé tapintatlanul ült mellettük az ágyon, és nézte őket, mintha állatkertben lenne, ezért a lányok inkább kimenekültek. Teo egyébként Gyúrós Józsinak árulta el a kertben később, hogy neki tényleg tetszik Alexa, mert a lányok közül ő a legjobb csaj a villában. Nem, nem írtuk rosszul a nevet, Teónak tényleg ez a lány tetszik. Teo egyébként lesmárolta negyvenéves Lacit is, ami Aureliónak nagyon nem tetszett, azt mondta, hogy mikor ezek ketten smároltak, a sírás kerülgette. Laciról, mint pótapáról ezek után le is mondott. Teo és Alexa évődését egy hosszabb videó is megnézheti, ha lejjebb görget.

Ha a leszbizés nem izgatta fel, van egy jó hírünk, mert nem csak ez, de újabb hisztik is voltak a villában. Az utolsóként beköltözött Nagyszájú Viki úgy szítja a feszültséget, mintha fizetnének érte − a lány profin találja meg mindenkinek a gyenge pontját, de legfőképp negyvenéves Laciét, akit nem hagy békén. "Komolyan szeretnék ilyen okos lenni negyven évesen, de addig van 17 évem" − monda Viki, akinek Laci erre csak annyit mondott: "Ha addig ki nem nyírnak." Viki pedig válaszolt: "Nyilván ki fognak nyírni a barátad." De nem csak Lacinak volt rossz napja, a wannabe szupermodell Iza sem érezte magát túl jól, miután egy kérdezz-felelek üvegezés során kiderült, hogy Zsolt nem őt, hanem Dorkát dugná a legszívesebben. Iza ezután bikiniben betérdelt a zuhany alá szomorkodni, mert neki bizony szüksége lett volna arra, hogy valaki vonzódjon hozzá a villában. Persze előtte Charlotte is beszólt egy kicsit Izának, mert szerinte a nyüsszögve síró lány sokkal több pasival volt, mint amennyit bevallott.

Egyébként a tegnap esti sokkoló smárpartit egy beszélgetés előzte meg Simon és Charlotte közt, amiből megtudtuk, hogy Simont nem érdekli, hogy Charlotte-nak vannak pattanásai, mert neki így is tetszik, Charlotte pedig nem gondolta volna, hogy Simon lesz az, akire rámozdul. Mondjuk ezt valószínűleg senki nem gondolta volna. Charlotte el is mondta Simonnak, hogy ez tök groteszk, de egyébként nagyon hasonlítanak egymásra, és befejezik egymás gondolatait. Reméljük, lesz Villaesküvő! Simon a riportszobában bevallotta, hogy már az első pillanatban, mikor belenézett 500 pasival voltamCharlotte szemébe, szerelmes lett. "Amikor belenéztem a szemébe, eszkimópuszit és rákollót láttam, mert szerelmes vagyok" − mondta Simon, jelentsen ez bármit is. A holnapi adásban pedig ha jól láttuk, Aurelio megint bömbölni fog, de most nem egy pók miatt, hanem valószínűleg azért, mert baromi féltékeny.

A villalakók barátságkarkötőket osztogattak egymásnak, ha érdekli ki kinek adta, íme:

Aurelio Zsoltnak adta, Zsolt pedig Aureliónak. Dorka Izának, Iza pedig Dorkának, annak ellenére is, hogy féltékeny rá. Charlotte Simonnak adta, Simon meg Vikinek, mert ő úgyse kapna mástól. Viki ezért Simonnak adott barátságkarkötőt. Alexa szomorúan konstatálta, hogy ő nem kapott Charlotte-tól, de azért neki adta a sajátját. Teo Józsinak adta, Józsi meg Teónak, Laci pedig Simonnak, Viki szerint azért, mert fél tőle. 

Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!