Őrületes hírrel indította a napunkat a Blikk, biztosak vagyunk benne, hogy önök is imádni fogják! Egy újabb prostiból-lett-dj a láthatáron, mindez UFO Zsolttal megspékelve. Lehetne ennél szebb a reggel?

Jól kezdődik a történet, azonnal a közepébe csapnak: A ValóVilág 6 férfifalója a svájci A2 – The Club szexmunkása volt, és a neve Varga UFO Zsolt büntetőügyében is felmerült. Charlotte tőle értesült arról, hogy a Luzern közeli bordélyházban hetente 700 ezer forintnak megfelelő frank ütheti a markát. Charlotte akkor ezt a lehetőséget elutasította, de... utána mégis kiutazott, és szexmunkát vállalt a bordélyban – rántják le a leplet 500 pasival dugtam Charlotte-ról.

Most már talán bevallhatjuk, hogy amikor először azt hallottuk, hogy Charlotte Németországban dolgozott hoszteszként (a kisfilmjében még ezt mondta), nagyjából hasonló tevékenység fogalmazódott meg bennünk is külföldi munkásságáról, mint amit ma a Blikk alá is támasztott. De nézzük a folytatást, egyre jobb lesz!

"Zsolt nem lepődött meg, hogy Aradi Charlotte feltűnt ebben a valóságshow-ban, mert az Éden Hotel 2-be is jelentkezett, de azt furcsállja, hogy nem ismerte el a múltját, hiszen ebben a műsorban az ilyesmi nem szégyen" – továbbította védence nem értését dr. Szigeti Szabolcs ügyvéd.

Ha még ez sem lenne elég, UFO Zsoltnak ezenkívül is volt mit üzennie. Hálásak is vagyunk neki ezért: "Aradi Charlotte is az energiarágó reklámkampányára feladott hirdetésemre jelentkezett hoszteszmunkára, de amikor beszéltünk, kiderült, már escortozott, és szervezett egy rendezvényt, amelyen elbukta az összegyűjtött pénzét. Viszont tőkére volt szüksége, hogy dj karrierjét elindíthassa... 100 ezer forintot adtam kölcsön, és ezt a pénzt ő később vissza is adta, 300 eurót kaptam tőle."

Most, hogy megnyugodhattunk, bizony nem egy megbízhatatlan, lenyúlós ribanc ez a Charlotte, hanem egy korrekt üzletasszony, nézzük, milyen kedveseket kíván még Zsolt a teljesen érthetetlen romantikus történetbe bonyolódott villalakónak: "Védencem örül, hogy Charlotte megvalósította álmát, és meg tudta vásárolni a dj karrierhez szükséges drága felszerelést és lemezgyűjteményt – tolmácsolta az ügyvéd, arra utalva, hogy DJ Charlotte Courage néven a férfifaló villalakó már videoklipet is csinált."

Kollegánk UFO Zsolt mai tárgyalása előtt megkérdezte az üzletszerű kerítéssel vádolt énekest, aki ugyan szeretett volna, de nem nyilatkozhatott a témában. "Tudod, jogállam, ezért nem beszélhetek" – sajnálkozott. Mi is szomorúak vagyunk, örültünk volna még pár szép gondolatnak. De be kell érnünk egyelőre ezzel a videóval.

Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!