Ahogy azt már tegnap óta tudhattuk, az érzékenyként bekerülő, de egyébként leginkább nyerítve röhögő Alexa ki lett dobva a villából, helyette pedig két játékos érkezett a Való világ 6-ba. Alexa nevét Istenes Bence már a szerdai élő adás legelején bejelentette, aki meglepően rezignált arccal vette tudomásul, hogy a Teóval tökrészegen lezavart leszbizése már nem fog tovább bontakozni. Sírt helyette viszont Aurelio, de ez már alap. Az utolsó pillanataiban még gyorsan leszögezte a többieknek, hogy egész életében a barátai maradnak, pontosan úgy, ahogy az összes korábbi első kieső, aki aztán soha a büdös életben nem nézett vissza egykori lakótársai felé. “Azért amiért jöttem, bevégeztetett” – mondta a nő, aki nem is a pénzért ment be, hanem azért, hogy megtanulja magát elfogadni. Ennek a jele talán, hogy Teo fog neki a legjobban hiányozni a villából. A közönség 51%-a azt is megszavazta, hogy Alexával az volt a legnagyobb baj, hogy idegesítően nevet, úgyhogy búcsúzzunk tőle csodás nyihogásainak egyikével!

A könnyes búcsú közben azért a többi szál is haladt: Charlotte és Simon kapcsolata már ott tart, hogy a közö jövőjüket tervezik: Simon feleségül akarja venni szíve választottját így 11 nap után, később pedig a gyerekeik nevét is elkezdte tervezgetni. VV Éva szerint ocsmány ez az ömlengés. Simon közben a műsorba bedobott békának is elárulja, hogy egy gyűrűt akar nagyon gyorsan, hogy el tudja jegyezni Charlotte-tot. A nő kevésbé nagyravágyó, ő egy közös vacsorát szeretne Simonnal. Nem akarunk spoilerezni, de szinte biztosak lehetünk benne, hogy meg fog történni a nagy lánykérés.

Történt ám más is

  • Cuki Zsófi és Őszinte Krisztián költöztek ma be, mindketten nagyon egyenes és őszinte embernek tartják magukat.
  • Iza teljesen szétesett, mostanra leginkább kilátástalan rinyálásból áll a produkciója. Most éppen az volt a baja, hogy egy bábuval kellett vicces feladatot végrehajtania, mivel csak 11-en vannak a villában és neki nem volt párja.
  • Viki menőzött egy nagyot azzal, hogy jobban ugrálókötelezik, mint a többiek. Viki amúgy a testnevelési főiskolára jár. A műsor egyik legnagyobb kérdése, hogy ki fog először annyira berúgni, hogy trágárul elküldje a picsába.
  • Dorka és Zsolt is egyre közelebb van egymáshoz, most épp abban a stádiumban járnak, hogy húzzák egymás haját, és fogkrémmel tömik ki egymás száját. Simon ennyi idő alatt
  • Aureliót nagyon zavarja, hogy másoknak alakulnak a kapcsolatai, ő meg nő nélkül maradt. “Azt látom hogy Simon és Charlotte egymásba vannak szerelmesedve, és azt hogy látom, hogy Zsolt és Dorka… Nem vagyok féltékeny, de nekem ez egy kicsit rossz. Én is vágynék erre.” – szólt Aurelio vallomása. “Azonnal meg kell valakit hódítanom. Szó szerint. Valakit magamba kell ejtenem” - adta ki magának a parancsot a most már állandóan bőgő fiú.

Önt mi idegesítette a legjobban Alexában?

Mondja el Facebookon is!