18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Simon végre megfektette Charlotte-ot

2014.01.21. 23:03 Módosítva: 2014.01.21. 23:16

A Való világ hatodik szériájában volt már cirógatás, volt már smár, volt már orál, és végre volt szex is! A tizedik adásra jutottunk el idáig, így amire eddig hónapokat kellett várni az előző szériákban, azt most majdnem egy hét alatt megkaptuk.

VV Simon és az új haja
VV Simon és az új haja

Először is Simon levágatta a haját, így pedig kiderült, hogy úgy néz ki, mint bármelyik viszonylag kulturált hipszterfiúcska. Csajának, a prostimúlttal rendelkező Charlotte-nak pedig annyira megtetszett pasijának új haja, hogy a takaró alatt végre megengedte, hogy megtörténjen a dolog. A többi villalakó közben pofátlanul ki-be járkált, hogy csekkolja, mi folyik a szobában, Iza boldogan ki is rohant a többiekhez, hogy elújságolja: "Eksön van!!!" Ami viszont még ennél is fontosabb, hogy a szex előtt Simon a következőt mondta Charlotte-nak: "Úgy szeretlek! Nyuszómama! Szeretlek! Ezért fogom megkérni a kezed!" Igen, tényleg ezt mondta. Az aktusról készült ötperces videót most meg is nézheti, ha érdekli egy nagy, mozgó takaró.

Charlotte a riportszobában a szex után vigyorogva mondta el, hogy nagyon jó és különleges volt Simonnal, illetve teljesen más, mint eddig, számára pedig nagyon furcsa ez a kapcsolat, mert őszinte. Simon pedig közölte, hogy megtalálta a párját, és már övé a főnyeremény, a többiek vigyenek azt, amit csak akarnak.

A villalakók arca, miután megtudták, hogy szerdán valaki kiesik
A villalakók arca, miután megtudták, hogy szerdán valaki kiesik

Istenes egyébként azzal kezdte a tizedik adást, hogy fordulóponthoz érkeztünk, mert lezárták a szimpátiaszavazást, amiből kiderült, hogy nyerítve röhögő Alexa kapta a legkevesebb szavazatot, így szerda este neki kell távoznia a villából. Istenes Bence ezt a villalakóknak is elmondta, természetesen név nélkül. De nem kell aggódni, küldenek helyette új villalakót, vagy villalakókat. Láthattuk a fiúk lányoknak adott sztriptízét is egy bővebb és unalmasabb formában − ha meg akarja nézni Aurelio tangás seggét, kattintson ide −, illetve kiderült az is, hogy Simon a legnagyobb partikirály, mert ő nem egy lánynak táncolt, hanem az összesnek, majd bevitte őket a zuhanyzóba bulikázni.

Screen shot 2014-01-21 at 10.48.34 PM.png

És szerencsére ma is volt hiszti: Simon beszólt macsó Zsoltnak, mert szerinte degradálja a nőket, és csak a pénzre hajt, Zsolt pedig visszaszólt Simonnak, hogy 500 pasival voltam és prostimúltam is van Charlotte-ot már az első nap megdughatta volna, és már Iza is széttette neki a lábát. Charlotte rögtön elmondta ezt a wannabe szupermodell Izának, aki természetesen örjöngeni kezdett, és teliszájjal ordibált Zsoltnak: "Mi?? Mi?? Gondolkozzál már el egy kicsit! Te ki a faszom vagy itt? Hagyjál már engem, egy undorító gerinctelen vagy! Saját véleményed sincsen! Azért, mert borostád van, meg zöld a szemed, azt hiszed, már mindenki? Nem ezt vártam volna tőLLed!" Majd folytatták a hisztit a kertben, ahol Gyúrós Józsi egy csipszeszacskóval a kezében mozizott mellettük, a hisztigeneráló Viki pedig önfeledten végigkacagta az egészet. Ne felejtse el, holnap új beköltöző(k)!

Iza mérges, mert ő nem tette szét a lábát
Iza mérges, mert ő nem tette szét a lábát

Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!