A Való világ hatodik szériájában volt már cirógatás, volt már smár, volt már orál, és végre volt szex is! A tizedik adásra jutottunk el idáig, így amire eddig hónapokat kellett várni az előző szériákban, azt most majdnem egy hét alatt megkaptuk.

Először is Simon levágatta a haját, így pedig kiderült, hogy úgy néz ki, mint bármelyik viszonylag kulturált hipszterfiúcska. Csajának, a prostimúlttal rendelkező Charlotte-nak pedig annyira megtetszett pasijának új haja, hogy a takaró alatt végre megengedte, hogy megtörténjen a dolog. A többi villalakó közben pofátlanul ki-be járkált, hogy csekkolja, mi folyik a szobában, Iza boldogan ki is rohant a többiekhez, hogy elújságolja: "Eksön van!!!" Ami viszont még ennél is fontosabb, hogy a szex előtt Simon a következőt mondta Charlotte-nak: "Úgy szeretlek! Nyuszómama! Szeretlek! Ezért fogom megkérni a kezed!" Igen, tényleg ezt mondta. Az aktusról készült ötperces videót most meg is nézheti, ha érdekli egy nagy, mozgó takaró.

Charlotte a riportszobában a szex után vigyorogva mondta el, hogy nagyon jó és különleges volt Simonnal, illetve teljesen más, mint eddig, számára pedig nagyon furcsa ez a kapcsolat, mert őszinte. Simon pedig közölte, hogy megtalálta a párját, és már övé a főnyeremény, a többiek vigyenek azt, amit csak akarnak.

Istenes egyébként azzal kezdte a tizedik adást, hogy fordulóponthoz érkeztünk, mert lezárták a szimpátiaszavazást, amiből kiderült, hogy nyerítve röhögő Alexa kapta a legkevesebb szavazatot, így szerda este neki kell távoznia a villából. Istenes Bence ezt a villalakóknak is elmondta, természetesen név nélkül. De nem kell aggódni, küldenek helyette új villalakót, vagy villalakókat. Láthattuk a fiúk lányoknak adott sztriptízét is egy bővebb és unalmasabb formában − ha meg akarja nézni Aurelio tangás seggét, kattintson ide −, illetve kiderült az is, hogy Simon a legnagyobb partikirály, mert ő nem egy lánynak táncolt, hanem az összesnek, majd bevitte őket a zuhanyzóba bulikázni.

És szerencsére ma is volt hiszti: Simon beszólt macsó Zsoltnak, mert szerinte degradálja a nőket, és csak a pénzre hajt, Zsolt pedig visszaszólt Simonnak, hogy 500 pasival voltam és prostimúltam is van Charlotte-ot már az első nap megdughatta volna, és már Iza is széttette neki a lábát. Charlotte rögtön elmondta ezt a wannabe szupermodell Izának, aki természetesen örjöngeni kezdett, és teliszájjal ordibált Zsoltnak: "Mi?? Mi?? Gondolkozzál már el egy kicsit! Te ki a faszom vagy itt? Hagyjál már engem, egy undorító gerinctelen vagy! Saját véleményed sincsen! Azért, mert borostád van, meg zöld a szemed, azt hiszed, már mindenki? Nem ezt vártam volna tőLLed!" Majd folytatták a hisztit a kertben, ahol Gyúrós Józsi egy csipszeszacskóval a kezében mozizott mellettük, a hisztigeneráló Viki pedig önfeledten végigkacagta az egészet. Ne felejtse el, holnap új beköltöző(k)!

Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!