Istenes Bence szerint a villában elszabadultak az indulatok, és igaza van, ugyanis a Való világ hatodik szériájának tizennegyedik adására szinte az összes villalakó idegbeteg lett. Még az új beköltözők is. Ez pedig azért is nagyon izgalmas most, mert vasárnap lesz az első kiválasztás, vagyis végre minden játékos jelet rakhat arra az emberre, akit szívesen látna már a villán kívül.

A szombat esti összefoglalóban több klassz kis hiszti is volt, a legizgalmasabb jelenetet talán Aurelio produkálta, aki már megint egy nő miatt készült ki, de most kivételesen nem bőgött. A negyvenéves Lacival kezdett el üvölteni mindenki előtt, amiért a férfi szerinte túl kedves a frissen beköltözött, nagyon rózsaszín Zsófival. Aurelio ugyanis kinézte magának Zsófit, akinek még nem tudjuk, hogy narancsbőrös-e a kis poppolója.

A másik óriáshiszti pedig egy szerelmi háromszög miatt volt, ami egyre bonyolultabb, pedig tényleg csak három (plusz egy) ember van benne: Zsolt, Iza, Dorka (és Zsolt otthoni barátnője). Miután a tökrészeg, wannabe szupermodell Iza rámászott a szintén tökrészeg Zsoltra, és lesmárolta a nyugiszobában, elszabadultak az indulatok. Dorka féltékeny lett Izára, Iza pedig féltékeny Dorkára, mert a kispesti macsó (Zsolt) nem őt választotta, Zsoltnak pedig bűntudata lett, amiért belekerült a nyelve Iza szájába. Dorka közölte Zsolttal, hogy ezek után felejtse el őt, mert nem szereti, ha bohócot csinálnak belőle, Zsolt erre csak annyit tudott mondani a riportszobában: "Mikor kijelentette, hogy vége, megmondom őszintén, hogy lejöttem az életről." Iza ezek után elmondta a mindig mindenkinek beszóló Vikinek, hogy szándékában áll kikészíteni Dorkát és Zsoltot. Utóbbival később egész nap összebilincselve kellett üldögélnie, ez volt ugyanis a büntetésük, amiért a smárolásuk után indulatból kissé megbontották a berendezést

De hisztizett még egymással a nagyon rózsaszín Zsófi és 500 pasival voltam Charlotte is, akik üvöltve próbálták megfejteni, hogy a másiknak mennyi az IQ-ja, de nem nagyon értettük, hogy miért mérgesek egymásra. Illetve volt még lábszépségverseny is, amit a kertben, műanyagszékeken ülve kellett végignézniük a villalakóknak, erre pedig a kissé tahó Krisztián csak ennyit mondott: "Úgy érzem magam, mint Debrecenben a nagyállomáson. Parasztelosztó. Ülünk, oszt várjuk a buszt." 

És ha ez nem volt elég, nézegesse a kivételesen feketében megjelent, de egyébként nagyon rózsaszín Zsófi melleit.

A Velvet Facebook-oldalán kommentelni is tudja a fenti posztot.