"Kivel volt jobb? Teóval vagy velem?" − kérdezte Krisztián Izától még az előző napi nagy smárolás után, amit gyakorlatilag azzal ért el, hogy lekurvázta a lányt. De nem a hajdúsági fiú és a wannabe szupermodell volt az egyetlen páros, akik egymás szájába másztak. Aurelio először a nagyon rózsaszín Zsófinál próbálkozott be, de a lány elhajtotta, mikor Aurelio már a lány bugyija felé vette az irányt. Aurelio ezért visszafeküdt a saját ágyába Teo mellé, és közölte a biszex lánnyal, hogy úgy áll a farka, mint még soha. Teo volt olyan kedves, hogy ezért megdörzsölte a gipszével Aurelio farkát, a srác pedig úgy hálálta meg ezt, hogy bugyin keresztül egy kicsit ismét orálisan kényeztette Teót, legalábbis az alábbi képen valami ahhoz hasonló látszik. 

Végre elkezdődtek a tematikus hetek is, azon belül is a munkahét, ami azt jelenti, hogy a VV6 lakóinak mostantól egy teljes hétig meg kell dolgozniuk az ételért, italért, és gyakorlatilag mindenért. A reakciók csodásak voltak:

  • Aurelio: "Éreztem, hogy itt nagy a baj."
  • Iza: "Biztos le fogok fogyni, mert hogy én nem fogok sokat dolgozni, az biztos. Nem baj mondjuk, már úgyis hiányzott, hogy vásárolhassak."
  • Teo: "Szerintetek a műszempilláért is fizetni kell?"
  • Gyúrós Józsi: "Majd ha fizetnek, akkor csinálom."

A villalakók három munka közül választhattak; kukoricamorzsolás, karkötőkészítés és bábkészítés. A munkahét mellé pedig kaptak egy főnököt is, Pétert, aki egy kedves öregúr, ő fogja mostantól felügyelni a villalakók munkáját, hogy elég hatékonyan morzsolják-e azt a kukoricát. Mivel Teo keze el van törve, így ő egyik feladatot sem végezheti, ezért ő lesz a boltos, munkája pedig annyiból áll majd, hogy figyeli, hogy a többiek ne lopjanak ki maguknak a kasszából villakrajcárt. Teo ki is borult, mert Zsolt elkezdett azzal poénkodni, hogy majd harisnyát húz a fejére, és úgy rabolja ki a boltot, ha nem lenne elég hatékony a kukoricamorzsolásban.