A VV6 mai összefoglalójának nagyrésze arról szólt, hogy a villalakók artikulálatlanul üvöltöttek egymással. Először azon ment a hiszti, hogy ki, hol és kivel alszik, illetve melyik ágyat hova tolják. Nagyon rózsaszín Zsófinak ugyanis elege lett abból, hogy hajdúsági Krisztián és wannabe szupermodell Iza neszel mellette az ágyban, ezért el akarta tolni az ő ágyrészét mellőlük. Iza kibukott és üvölteni kezdett, hogy ő azt nem engedi onnan eltolni. Krisztián is kiborult, mert akkor nem tud tovább Izával aludni, és ezért Vikit okolta, akit lebüdöskurvázott emiatt, pedig eddig igazi kebelbarátok voltak. Iza ezután tovább hisztizett, és gyakorlatilag a többiek előtt szakított Krisztiánnal, de úgy, hogy a srác, akivel pár napja még óriásit smárolt, közben ott sem volt. Ezután már a nagyon cukiskodó, nagyon rózaszín Zsófi is kiborult, és ordítani kezdett, de ezzel még nem volt vége a hisztirohamnak, mert Zsolt és Viki megtrollkodta Aureliót, és bemártották a vécébe a helikopterező fiú fogkeféjét. Ez az örjöngve üvöltés lett belőle:

Ezek voltak még:

  • Gyúrós Józsi kezét tönkretette a munkahét második napján a kukoricamorzsolás, ezért a főnöktől kért egy szabadnapot, amire viszont nem kap pénzt, ki is borult rendesen: "Há' mit képzel ez az ember? Honnan jött ez? Hagyjon már! Há' nem ad egy ezrest egy szabadnapra? Haljak éhen?"
  • Zsolt élelmes kispesti macsóként feltalálta magát, és vízzel locsolta tele a lemorzsolt kukoricát, hogy nehezebb legyen, természetesen lebukott, és kevesebb pénzt kapott
  • Viki bevallotta, hogy előző nap ő nyúlta le a főnök tárcájából a játékpénzt, ezért tőle dupla pénzt vontak le
  • Hogy szórakozzanak is a villalakók, hörcsögfuttató versenyt rendeztek nekik
  • Negyven villakrajcárért Aurelio megnyalta Viki seggét