A Blikk azt írja, hogy bár a hétvégén elhunyt Csala Zsuzsának saját gyermeke nem született, a Budapest tévéből ismert Fehér Anettkával a színésznő élete utolsó 18 évében igazi anya-lánya kapcsolatot ápolt.

"Zsuzsa a Budapest Tévében kezdett nálunk dolgozni, és lassan családtaggá vált, derűs és egyenes jellemét olyannyira megszerettük Rezsővel, hogy vidéken élő édesanyám után őt éreztem második anyukámnak. Zsuzsa is a lányának tekintett, magunkkal vittük minden nyáron Egyiptomtól Spanyolországig, bármerre mentünk hetekre nyaralni, mint a legközelebbi családtagot, és úgy éreztem, élvezte, hogy vagyunk neki. Nagyon gyakran beszéltünk telefonon is, bár szavak nélkül is tudtuk, de mindig úgy búcsúztunk el egymástól: szeretlek! Az utóbbi évben már nagyon magába fordult, nem akart kimozdulni a házából, és nagyon nehezen viselte a fájdalmait. Többször mondta, hogy nincs már oka az életet szeretni, pedig anyagi gondokkal nem küzdött, kollégái tisztelték, az utolsó erejéig dolgozhatott, ez szerzett neki némi örömet" – mondta a Blikknek Fehér Anettka.

A Bors eközben pedig azt írja, hogy Csala Zsuzsa akár 100 millió forintnyi összeget is hátrahagyhatott, amit nem tudni, hogy ki fog örökölni. A Bors úgy tudja, hogy a színésznő évekkel ezelőtt, anyagi gondjai miatt eladta a 150 millió forintot érő budai villáját, és egy jóval kisebb, Duna-parti könnyűszerkezetes házba költözött, és a fennmaradó összeg lehet az, ami szerepelhet majd a végrendeletében. Csala Zsuzsa valószínűleg ebből a különbözetből adhatott korábban kölcsön Fehér Anettkának pénzt, emiatt pedig érintett volt abba a perben, amiben Fehér Anettka és az elhunyt Forgács Rezső exfelesége harcoltak egymás ellen Forgács öröksége miatt.