A rapper sem tudott szó nélkül elmenni amellett, hogy Zimány Linda Jude Jude Law-val csókolózott a Kolor nevű szórakozóhelyen, erkölcsi tartásról szóló gondolatait meg is osztotta a Facebookján. „Tegnap este berúgtam es lefeküdtem Ben Stillerrel ,akiről egészen eddig azt hittem nő. Sebaj. Nem tudom, Hajni [Majka gyermekének anyja, Majoros Hajnalka – a szerz.] mit fog szólni hozzá, de itt már tele van vele a sajtó. Örülök, hogy egy napra én is számító idióta kurva lehettem.. De legjobban annak örülök, h egy olyan országban élek ahol a hozzám hasonló „bárkivelbaszokhahíresvagyhapénzevan" típusú lányoknak lefekszik a sajtó, és úgy állítanak be minket mintha ez lenne a követendő példa.. Ez Az igazi üzenet a felnövő lányoknak: 'Semmi mást nem kell tenned az életben csak találni egy madarat, akit le lehet húzni' Nem stadionok kellettek volna ide, hanem kuplerájok, ahol tanítani kéne ezt a művészetet. Ismerek egy-két lehetséges tanárnőt..fuck you Zimány! most biztos büszke rád a Kefir!... Meg anyád is...." – reagált a korábban Debreczeni Zitával vagy Molnár Anikóval is kavaró Majka a történtekre. A bejegyzésre VV Baukó Éva is reagált: „Majka imádlak!!!" – így.

Mindeközben Zimány Linda romantikus sétákra jár a barátaival, legalábbis a rajongói oldala szerint, ahová az alábbit írta csütörtökön: „Romantic afternoon with friends, at the Duna, in the sunset and in a Sugarbird dress. Romantikus délutàn,barátok,Sugarbird ruha, Duna és naplemente" – írta, majd amikor megjegyezték neki, angolul Danube az a Duna, azt válaszolta, ő magyarul akarta. 

Update: Majka pénteken délután tovább magyarázta az előző posztját. „Óóóó te édes jó istenem !! Milyen félreérthető voltam, amikor Zimány Lindát ekéztem!! Nem azzal van nekem a bajom, h vannak olyan lányok, akik szeretik odadobni azonnal magukat egy hírességnek vagy pénzes embernek!!:)) Ilyenből talán már én is húztam hasznot egyszer !! Az h Linduka a "Dzsudzsi" 100millió forintos cerkáját, vagy éppen "Dzsudlooo" 100millió fontos cerkáját trombitálja, engem kurvára nem érdekel... (Most ahogy így olvasom leírva, az is lehet hogy csak elnézte a két nevet..) Az a bajom ezzel, h ezek a lányok itthon el vannak adva követendő példának! Ha úgy hívnánk őket, ahogy viselkednek, akkor tök szép munka is lehetne az övék .. De mi itthon modelleknek hívjuk őket..." – írta Facebookon.

Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!