A napokban már nagyon leharcolt és elhasznált műkörmöket a láthatlan lények tökéletesre varázsolták. VV Teo újabb hosszú, hegyes műkörmöket kapott, és VV Iza körmeit is tökéletesre manikűrözte valaki. A csütörtök esti összefoglaló elején VV Teo próbálkozott a ritmussal, akkor lehetett látni, hogy minden ujjára új körmök nőttek. VV Iza körmeit az alábbi videóban lehet látni a 49. másodpercnél. Továbbra is rejtély, hogy az összefoglalókból miért maradnak ki azok a jelenetek, amikor a manikűrösök a villában vannak.

És Teo új karmai itt láthatók negyven másodpercnél körülbelül:

A bátorságpróba tematikus hét az éneklésen túl egy másik feladattal is, karaokézniuk kellett rovarok, rágcsálók, gyűrűsférgek társaságában. Lilu ehhez bement a villába egy Bendegúz nevű segítőjével, és asszisztált a feladathoz. Véletlenül pont Aureliónak kellett öt darab élőlénnyel teli dobozba – egyben plüssállat volt – belenyúlnia, és a műsor nagy része arról szólt, hogy Aurelió rettegett, Lilu pedig teli torokból röhögött rajta. VV Iza nem vállalta be a férgekkel teli dobozban fetrengést, és éneklést, helyette Aurelió csinálta végig a feladatot. Emiatt Hajdúsági és VV Iza üvöltözött egymással: VV Iza azt kérte, legyen már megértő vele Hajdúsági, aki azzal zárta le a vitát, hogy azt mondta, „hagyjál már engem a hülyeségeddel".

Ha ez bárkinek szórakoztató, akkor már megérte ezt a jelenetet ebben az évadban is elsütni, mindenesetre nagyon várjuk a military hetet, biztos az is lesz idén is.