A fóbia nem a legjobb dolog, de még a celebek közt is vannak sokan, akik lehetetlen dolgoktól félnek, viszont Mike Amess fóbiája mindet túlszárnyalja. A 24 éves fiút ugyanis attól veri ki a víz, ha meglátja Kim Kardashiant, vagy akár csak meghallja a nevét – írja a Buzzfeed. Sőt, a srác állítólag el is hányta magát, mikor véletlenül megnézte a celebnő és Kanye West szerelmes videókipjét.

"Ha csak meghallom a Kardashian lányok orrhangját, vagy megpillantom őket a képernyőn, máris hányingerem lesz, és reszketek. [...] Nyirkos lesz a kezem, nehezen kapok levegőt és izzadni kezdek. Néha még émelyegni is kezdek" – mondta az egyébként meleg fiú, aki hozzátette, hogy a bajok akkor kezdődtek, mikor rájött, hogy problémák vannak a nemi identitásával, ezért 17 évesen úgy határozott, hogy megnézi Kim Kardashian házipornóját, hogy ezzel tesztelje, mit tart szexuálisan vonzónak.

"Katolikus neveltetésben részesültem, ezért próbáltam elfojtani magamban a dolgot, és tagadtam, hogy meleg lennék. A fiúk a suliban állandóan Kim Kardashian videójáról beszéltek, ezért gondoltam én is megnézem, hátha beindulok rá. Letöltöttem a videót, és titokban megnéztem. De a vonagló Kim Kardashian látványa, az óriási segge és a a rettenetes sikoltozása kiborított. [...] A videó végére elbőgtem magam. Az élmény annyira rettenetes volt, hogy soha többé nem akartam látni Kim Kardashian arcát."

Ha ez tényleg igaz, akkor egyáltalán nem irigyeljük Mike Amesst.

Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!