Azért volt csodálatos a VV6 ezen része, mert végre vége lett az X-Faktor hétnek, ami azt jelenti, hogy többet nem kell hallgatnunk Danics Dóra beszédhangját, és a villalakók énekhangját sem. A köpködésben profi Iza és Krisztián természetesen most is összevesztek, annyira, hogy mentoruk, Danics Dóra is kiborult már.

Végre közönség előtt is előadhatták számaikat a villalakók – elsőként farokpörgető Aurelio és a közepesen értelmes, de nagyon cuki perzsamacskára hasonlító Zsófi. Az egész olyan volt, mintha a Fásy mulatót néztük volna, egyszerre csodálatos és rettenetes. Iza és Krisztián a színpadon kivételesen nem köpték arcon egymást, de a színpadra lépés előtt a riportszobában azért hisztiztek egy kicsit, és énekelni természetesen ők sem tudtak.

De a legdurvább csak ezután jött, mikor Teo és Viki léptek közönség elé. Az egy dolog, hogy Viki nem tud énekelni, de Teo tényleg csak artikulálatlanul motyogott és ordított, miközben úgy nézett ki, mint egy bedrogozott prosti, aki amúgy elfelejtett bugyit húzni, így meg is villantotta amit meg kell villantani – igaz ezt még a feltöltött videóban is kicenzúrázták a szerkesztők. A brutális előadást az alábbi videón nézheti meg.

A Vikit és Teót mentoráló expornós Krasznai Tünde egyébként azt mondta, elgondolkodott azon, hogy bent alszik a villában, Teóval meg is beszélték, hogy együtt aludnának, kiskifli-nagykifliben. Biszex Teo és Krasznai a beszélgetés közben végig fogták egymás kezét. Az expornós énekesnő végül a másik két mentorral együtt elhagyta a villát, Teo ettől meg anniyra kikészült, hogy leitta magát, és egyedül szomorkodott a kertben. Később üvölteni is kezdett Aurelióval, és közben a biszex lány pont olyan volt, mint egy mérges gorilla és egy ukrán kalauznő nászából született félelmetes szörny. Zsófi is hasonlóan érzett a lánnyal kapcsolatban: "Arra gondoltam, hogy meg ne pattanjon neki valami ér, annyira ideges volt."

Krisztián közben elmondta a manírkirálynő Danics Dórának, hogy ugyanannyira szereti Izát, mint amennyire gyűlöli, majd a kissé ittas Iza Zsófinak vallotta be, hogy még mindig annyira szereti a hajdúsági fiút, hogy "kajakra lemenne hozzá 'Nánásra kétnaponta". Vagyis van remény a békülésre, és egy újabb óriási szexre.

És nem mellékesen ma megtörtént a VV6 hetedik kiválasztása is, és bár mindenki azt várta, hogy a köpködő Iza kapja a legtöbb jelet, a villalakók egy maguk által kreált szabály miatt a két, eddig párbajszűz emberre tették a legtöbb jelet. Zsófi és Teo egymásra tették a jelet, Aurelio Zsófira, Iza, Viki és Krisztián pedig Teóra, vagyis négy jellel a biszex lány megy jövő héten párbajra.

Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!