Tovább halad az útján VV Iza és Krisztián hatalmas veszekedésekkel tarkított szerelmi drámája. Most épp ott tart a kapcsolat, hogy Iza rájött, hogy talán mégsem ő volt a legjobb arc. Viki finoman közölte, hogy Iza és Krisztián elmebetegek, és lehetetlen velük együtt élni, majd megvigasztalta a nőt a mosókonyhában. A vége az lett, hogy Iza közölte, hogy talán majd a villán kívül összejönnek még megint, és még azt is beismerte, hogy bocsánatot kell kérnie azért, amiért pár nappal korábban az egész családjának kívánt halált.

Ez volt még

  • Nagy szerencsére Krisztián is megint nagyon szerelmes Izába, pedig nem sokkal korábban még az is kicsin múlt, hogy megüsse. Aurelio meg akarta nyugtatni, mégpedig azzal, hogy majd kint nagyon sok jó csaj lesz körülötte.
  • Az első párbajára készülő Teót már el is kezdték tanácsokkal tömködni: Krisztián szerint Zsófit kéne kivinnie, hiszen ők ütik egymást, Zsófi rózsaszín, Teo meg fekete. Viki viszont Izát javasolja, hiszen őt nyilván mindenki utálja a parasztkodása miatt.

Elmondana valamit a témáról? Itt tegye!

Kövessen minket a Facebookon is!