Mostmár tényleg egyre közelebb vagyunk a VV6 végéhez, szerencsére megint hazaküldtek egy embert a Való világ villájából, és ennek örömére Lilu is baromi jól nézett ki.

A hetedik párbaj előtt a villában egy sztriptíz-párbajt tartottak, biszex Teónak és Zsófikának kellett vetkőznie a többiek előtt, merthogy ez volt a feladat. Teo csak egy bugyit hagyott magán, Zsófika meg kreatívan csak egy köntöst, így semmit nem villantott. De a villalakók itt nem álltak meg a meztelenkedésben, a pucér Aureliót felfektették az asztalra, hogy a két párbajozó lány leeszegessen róla pár morzsát, mintha a Jancsi és Juliskában lennének.

"Aurelio nemiszerve nekem már olyan itt a villában, mint egy tárgy. Már észre sem veszem, hogy az egy nemiszerv" – ezzel magyarázta Viki, hogy miért tette arrébb Aurelio farkát, mikor ráhelyezték a kajákat.

De nem csak sztriptíz-párbajt, hanem igazit is tartottak vasárnap este, amit viszont már nem az olykor biztonságiőr módjára üvöltő, expornós Krasznaira rámozduló biszex Teo nyert, hanem a nagyon rózsaszín Zsófika, méghozzá 75%-kal. Vagyis a VV6 villájában szerencsére továbbra is ott fog cukiskodni a közepesen értelmes perzsamacskára hasonlító lány. 

Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!