A wannabe szupermodell Iza nem bír ki egy napot sem hiszti nélkül, most épp amiatt készült ki, hogy pasija, Krisztián elvonult kettesben beszélgetni Zsófikával. Iza kiborult és rohamot kapott: "Miről beszélgettetek kint? Na miről? Hm? Miről beszélgettetek? Mondjad!!" Viki aztán ezt röhögve elmondta Zsófikának, a két lány pedig vihogott egy sort azon, hogy a wannabe szupermodell ok nélkül féltékenykedik.

"Nem szeretem az ekkora mellű nőket, nem szeretem a törpéket, nem tetszik a feje sem. Ha kiestél volna, akkor se lennék arra képes, hogy más lány mellett aludjak, vagy megsimogassam" − bizonygatta Krisztián Izának azt, hogy nem tetszik neki Zsófika. Iza persze ezt nem hitte el, a hajdúsági fiú ezért kiborult, de legalább megint tudtak duzzogni és veszekedni egy jót.

Aztán az egymást néha köpködő szerelmespár gyorsan kibékült, miután péntek este a kiválasztott Aurelio Krisztiánt hívta párbajra. Krisztián ugyanis összeszedte gondolatait, és elmondta Izának, hogy most két közmondás jutott az eszébe: "Küzdj és bízva bízzál", "Utolsókból lesznek az elsők, elsőkből meg az utolsók" − mondta Krisztián, aztán még hozzátette: "A királynőt megszereztem, mostmár a jussom kell." Iza pedig annyira felizgult attól, hogy a hajdúsági fiú megcsillantotta az intelligánciáját, és ilyen nagy szavakat használt, hogy gyorsan a nyakába vetette magát. 

Ja, és toltak egy kampányt is a villában lakó kiskutya örökbefogadásáért, amit az alábbi videóra kattintva láthat.

Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!