Kim Kardashian és Kanye West már kerek egy napja házasok, az esküvőt pedig tegnap, azaz május 24-én tartották meg Firenzében, a Belvedere-erődben. Természetesen egy halom híresség volt ott megünnepelni a celebnők celebnőjét és rapper férjét, köztük Will Smith nagyon okos fia, Jaden Smith is. (Valószínűleg azért, mert még mindig – vagy már megint – jár Kardashian egyik kishúgával, Kylie Jennerrel.) 

Jaden Smith pedig ki tudja miért, de a lagzin készült fotókon fehér batman-jelmezben vágott fura fejeket, mint ahogy ezen a fotón is:

(Meg ezen, ahol az örömanya, Kris Jenner mögött bohóckodik.)

A halom híres vendég közt viszont nem volt ott sem Beyoncé, sem Jay-Z, pedig utóbbiról pár napja még az a hír járta, hogy Kanye West tanúja lesz. Beyoncé az esküvőre menés helyett inkábbúgy döntött, otthon szelfizget, de később azért instagramján gratulált a párnak: "Kívánok nektek életre szóló, feltétel nélküli szerelmet! Isten áldja meg a gyönyörű családotokat!"

Viszont van még egy újabb fotónk a frissházas Kim Kardashianról, igaz, mint ahogy a reggeli képeken sem, ezen sem látszódik teljesen a második ruhája, de legalább annyit lehet már tudni róla, hogy a Balmain tervezte:

A Givenchy menyasszonyi ruháról még mindig csak azt a képet tudjuk megmutatni, amit már tegnap este is láthatott, igaz, a People magazinnak kicsit jobb minőségben van meg. 

Szóval így nézett ki Kardashian az esküvőjén:

És itt egy halom homályos kép is:

De hogy valami vicceset is mondjunk: az E! Online már tudni véli, mit mondott Kanye West a lagzin előadott beszédében, ami körülbelül húsz percig tartott. Az önimádó rapper a Kardashian családot korunk leginkább figyelemre méltó embereinek, illetve egy intézménynek nevezte, akiktől ez a világ egy jobb hely lesz. Majd hozzátette: "Engem az alapján határoznak meg, hogy híresség vagyok... a világ pedig a mi oltárunk. [...] Nem vagyunk hülyék!" – és ezért még meg is tapsolták Kanye Westet, aki azért Kim Kardashianról is mondott pár szép szót. Például azt, hogy ő az ideális celeb

Szép ez a szerelem.