Négy évvel ezelőtt egy paraguayi szurkoló, egyben mellmutogatós modell, Larissa Riquelme rengeteg címlapot gyűjtött be azzal, hogy erősen kivágott ruhákban járt focimeccsekre a vb ideje alatt, aztán a gyorsan jött népszerűséget, néhány jól időzített vetkőzéssel ügyesen meglovagolta.

Idén nincs Larissa Riquelme, van viszont egy rakás másik csöcsös modell, akik különféle focimezekben pózolnak, a testüket hol jobban, hol kevésbé megmutatva. Összeszedtünk néhány igazán fontos villantós modellt, a képeiket a fenti galériában nézhetik meg, viszont van két videó is, amit mindenképpen megmutatnánk.

Az első, fent látható videó főszereplője Nives Celsius, az a horvát híresség, aki a galériában is szerepel. Ő egy egész szurkolói dalt írt országa azóta kiesett csapatának. A számra sajnos nem figyeltünk, azt lestük, hogy Celsius végül leveszi-e a bikinifelsőt vagy sem.

A másik videó főszereplője szintén szerepel a poszt elején található galériában. Andressa Urach két évvel ezelőtt nyerte meg a Ms BumBum nevű, brazil seggszépségversenyt, egyébként realityszerplő és tévés személyiség, valamint Cristiano Ronaldo akkora rajongója, hogy pucéran mutatkozott a kedvéért, csak egy portugál mez volt ráfestve.