A 26 éves Rosangela Fraga a két évvel ezelőtti Miss Bumbum segg szépségversenyen tűnt fel, de ott csak a második lett. Megnyerte viszont idén a verseny világbajnokságos különkiadását, így már a vébé indulása előtt kiderült, hogy kié a vébé legjobb segge.

Rosangela Fraga gyári munkásként dolgozott, mielőtt úgy döntött, hogy akár pénzt is kereshetne azzal, hogy elég formás hátsója van. Brazíliában nagy hagyománya van annak, hogy kerek seggű nőkből hírességeket kovácsoljanak, valamint annak is, hogy kifejezetten segg szépségversenyeket tartsanak, így Fraga két évvel ezelőtt benevezett a Miss Bumbum nevű igen népszerű versenybe.

Azt a versenyt sajnos elvesztette, a második helyen futott be, de ez nem törte le túlságosan, idén újra belevágott a dologba, és elindult a verseny különkiadásán, amin a vébé legjobb seggét keresték. A Gata da Copa (A vébé csaja) nevű versenyt a világon csak Miss Butt World Cup néven ismerik, és leginkább annyit kell róla tudni, hogy a versenyt népszerűsítő fotósorozatok mindent magukon hordoznak a nők tárgyiasítása témakörben, amik miatt a feministák és a prosztóságra kevésbé vevők tüntetni szoktak.

Fraga előtt tehát adott a lehetőség, hogy a hirtelen jött viszonylagos népszerűséget kihasználja, első nyilatkoztával meg is próbálta felhívni magára a figyelmet. „Imádom a focistákat. Nem bánnám, ha egyszer járnék egy angol focistával. Steve Gerrard például egészen érdekesnek tűnik” – mondta a Sunnak, egyből felkínálva magát focistafeleségnek, és feldobva a magas labdát Gerrardnak.

Saját hazájában jelenleg talán Neymar a legnagyobb sztár, de ő nem jön be neki annyira. „Neymar teste nem vonz. A hírneve talán vonzó lehet egy nőnek, de a teste biztosan nem” – mondta.

Hozzáaszólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!