A szürke ötven árnyalatának trailerével az a helyzet, hogy bár valószínűleg a legtöbbet hozták ki belőle, amit lehet, mégse vagyunk elragadtatva tőle. És ez nagyon nem jó jel a közelgő filmre nézve. A könyv nagy részét kitevő korbácsolós nyalánkságok vagy a fájdalom vörös szobája épphogy csak fel-fel villan, de a legnagyobb baj, hogy egyelőre úgy tűnik, nem kapjuk meg a vágyott ellenállhatatlan, titokzatos, és felfoghatatlanul vonzó Christian Greyt.

Na de mi is lehet a hiba? Hiszen Jamie Dornan szexi, nem is kicsit. Ám a filmben romokban hever. A Jezebel szerint Dornan Christian Grey-ként csak egy levágott hajú, megborotvált, legyantázott verziója a dögös saját magának. Lecsupaszították, és ezzel elveszítette az erejét.

Mert hát nézzük csak a bizonyítékot! Jamie Dornan borostásan, szőrösen: Szexi! És Jamie Dornan, mint Mr. Grey, csupasz arccal és gyantázott mellkassal: egyértelmű a hanyatlás. Bizony, ezek a tények. Ahogy erről már mi is írtunk, eljött a szőr ideje. A legtöbb férfi sokkal szexisebb vele. A szakáll az ősi, szenvedélyes, ösztönös állapotot idézi. Ez tudomány, nincs mit vitatkozni rajta.

Végeredményünk: Jamie Dornan-Christian Grey 1:0. Várjuk a következő menetet!