Angelina Jolie és Brad Pitt múlt hétvégén házasságot kötöttek – tudatta szóvivőjük az AP hírügynökséggel. Az esküvőt szombaton, Franciaországban tartották, a családi birtokukon, ahol borászkodnak is.

A zártkörű szertartás egy kis kápolnában zajlott, családjuk (a párnak három örökbefogadott, és három vér szerinti gyermeke van), és közeli barátaik voltak velük. Jolie-t legidősebb fiai, Maddox és Pax kísérték az oltárhoz. Zahara és Vivienne virágszirmokat szórtak, Shiloh és Knox pedig a gyűrűket vitték.

2005 óta, a Mr.&Mrs. Smith című filmjük forgatása utántól (hivatalosan) vannak együtt, házasságukat azóta várta a sajtó, és az utóbbi években már a gyerekeik is. Ennyit arról, hogy tegnap azt írtuk, „persze simán lehet, hogy már rég házasok, csak senkinek nem mondták el, és jókat röhögnek magukban, hogy igazából mindenki a már rég megtörtént esküvőjükre vár”.

A pár hivatalosan csak filmjük forgatása után jött össze – ezt Jolie azért hangsúlyozta annak idején több lapnak is, mert Pitt akkor még Jennifer Aniston férje volt, és „megbocsáthatatlannak tartanám, ha intim viszonyba kerültem volna egy házas férfivel, hiszen a saját apám is megcsalta anyámat”. Utóbb azért beismerték, hogy már a forgatáson egymásba szerettek, de kapcsolatuk létezését csak 2006-ban erősítették meg, amikor Jolie a People-nak elmondta: valóban gyereket vár a színésztől.

És hogy mit csinál egy ifjú férj, ha ő történetesen Brad Pitt? Nagy-Britanniában, egy tankmúzeumban népszerűsíti új filmjét, a Furyt – ezek a képek ma készültek róla.

Posztunk folyamatosan frissül!

Hát mit szól ehhez? Mondja el itt!

Kövessen minket a Facebookon is!