Van egy halom állandóan felmerülő kínzó kérdés, ami szinte minden héten, de minden hónapban egyszer biztosan felmerül a bulvárvilágban. Van, amelyikre évek óta nem kapunk már választ, és van olyan is, amire valószínűleg soha nem is fogunk. Összegyűjtöttük a legfontosabbakat, amikből már egy kicsit nekünk is elegünk van.

Mikor házasodik össze Brad Pitt és Angelina Jolie?

Akkor most eláruljuk, hogy kereken két évvel ezelőtt előre megírtunk egy cikkalapot Brad Pitt és Angelina Jolie közelgő házassága miatt. Ugyanis 2012 augusztusában már nagyon úgy tűnt, hogy ezek ketten napokon belül összeházasodnak. De nem. Brad Pitt és Angelina Jolie azóta sem mondták ki egymásnak az igent, ellenben minden hónapban legalább egyszer előkerül egy ember, aki hirtelen tudni véli, hogy mikor és hol lesz a nagy nász. Persze simán lehet, hogy már rég házasok, csak senkinek nem mondták el, és jókat röhögnek magukban, hogy igazából mindenki a már rég megtörtént esküvőjükre vár.

Terhes-e Katalin hercegné?

Igen, egyszer már volt terhes. De György herceg megszületése óta heti téma, hogy Katalin hercegné már megint terhes. Vagy legalábbis terhesnek tűnik. Illetve biztosan az, hisz az a barátnő mondta azt, hogy terhes, aki már az előző terhességét is megmondta, meg azt is, hogy mikor házasodnak össze Vilmos herceggel. De most megnyugtatunk midenkit, Katalin hercegné nagy valószínűséggel nem terhes. Illetve nem tudunk róla...

Lindsay Lohan megint rácsúszott a drogokra, vagy már tiszta?

Ez a kérdés körülbelül azóta foglalkoztatja az embereket, mióta Lindsay Lohan összebarátkozott Paris Hiltonnal. A színésznő drog- és alkoholproblémái ugyanis valamikor akkor kezdődtek. Azóta volt pár bírósági tárgyalása, voltak jobb és rosszabb napjai, megjárta párszor a rehabot is, de rendre visszacsúszik. Legalábbis saját bevallása szerint pár hónapja megint elkezdett egy kicsit iszogatni. És bár azt soha nem fogjuk megtudni, hogy Lohan épp józan-e vagy sem, abban szinte biztosak vagyunk, hogy normális szerepet már soha többé nem fog kapni.

Villant-e ma mellett Kim Kardashian, és igazi-e a segge?

Mondjuk ez annyira nem kínzó kérdés, mert Kardashian általában villant. Ha nem is teljes mellet, de durva dekoltázst biztosan. Vagy feneket. Mert Kardashian ennyit tud. Megmutatni azt, amije van. És Kardashiannak van melle, meg segge. Utóbbi pedig állítása szerint 100 százalékig a sajátja.

Most akkor Beyoncé és Jay-z tényleg válnak?

Az elmúlt hetek legkínzóbb kérdése viszont egyértelműen az, hogy az univerzum királnyője és férje akkor most tényleg elválnak-e vagy sem. Ugyanis Beyoncé és Jay-Z tökéletes házassága állítólag az összeomlás szélén áll, és úgy tudni, hogy most épp arra várnak, hogy végre befejezzék közös turnéjukat, hogy aztán bejelenthessék, ennyi volt. A válásról szóló pletykák egyébként nem sokkal azután indultak el, hogy Jay-Z és Beyoncé húga, Solange Knowles kissé összeverekedtek a liftben a Met gála után.