Hetilap-szemléző sorozatunk folytatódik, mert ezt nem lehet szó nélkül kibírni. Az előző három adást itt, itt és itt találja. Az abszolút kedvenc történetünk külföldről az, hogy Brad Pitt már nem is szereti Angelina Jolie-t, itthon viszont nem tudunk választani a dalaival leukémiát gyógyító Aradszky László és a pálinkázó Magdianyus közül.

Story

Tóth Vera tíz hónapja van együtt Ádám nevű szerelmével, akivel szívből élnek, és teszik, ami nekik jólesik. „A zene is egy erős kapocs Ádámmal, mert hasonló ízlésünk van, ő is nagyon muzikális, és szeretem, amikor együtt zenélünk otthon, mert a zene szárnyán a lelkünk még jobban összeér.”

„A férjem az utolsó töltényét is ellőtte” – mondja Demcsák Zsuzsa arról, hogy válófélben lévő férje a sajtónak szórt morzsákat arról, milyen volt szerinte kettejük házassága. Most jól van, könyvet ír a bántalmazó kapcsolatokról.

Keresztes Ildikó a gyerekvállalásról azt írja a könyvében: „biztosan nagyon klassz lenne, ha most itt sétálna mellettem egy gyönyörű húszéves srác, és én lennék az anyja, de őszintén, soha életemben nem ébredtem még fel úgy, hogy megveszek egy gyerekért”.

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó továbbra sem bánták meg, hogy 2004-ben összeházasodtak, ez igen örömteli.

Iszak Eszter és mamája gyümölcsvelővel töltött palacsinta. Tényleg ez van odaírva!

Brad Pitt már rég nem szereti Angelina Jolie-t. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Zimány Linda állítja, soha nem feküdt le érdekből pasival. „Próbálnak rám akasztani sztereotípiákat, de ez nem igaz.”

Gregor Bernadett és újdonsült férje nyílt levélben küldi el a sunyiba mindazon sajtóorgánumokat, amelyek az esküvőjük előtt, alatt és után zaklatták őket. Az aláírás: „Szarvas és Szarvasné”.

Hot!

Szőke Zoltán sokat utazott mostanában a szerelmével, Annamarival. „Amikor már tudtuk, milyen nagy túrára készülünk, több héttel az indulásunk előtt reggel-este elvégeztük az öt tibeti rítust.”

Hujber Ferencről rengeteg érdekes dolgot mond egy neve elhallgatását kérő barátja, de nem írjuk ide, mert nem vállalja névvel. Jó, igazából nem is olyan érdekes.

Kern András azzal oldja szégyellősségét, hogy a forgatáson egy szál gyatyára vetkőzik hirtelen, ettől mindenki zavarba jön, és onnan már oké. Ezt Liptai Claudia mondta el.

Till Attila, ha úgy tartja kedve, papucsban csattog le a partra.

Oszvald Marika a mai napig varázslatosnak látja az életét.

Fodor Zsóka néha maga sem kedvelte Magdi anyust (akit a Barátok köztben alakított), Erdélyben pedig mindenhol pálinkával kínálják, amit elfogad.

Vastag Csaba ezt mondta: „Természetesen a kifogástalan megjelenés is nagyon fontos számomra: szeretem a jó minőségű anyagokat, a színpadon minden téren maximalista vagyok, így gyakran költök ruhákra”.

Béres Alexandrát az emberi rosszindulat dühíti fel. Várandós fotósorozatot közöltek róla, amellett olvastuk.

Szabó Zsófi nem szereti a köménymaglevest :(

Best

Sváby András és felesége válnak, de nem valamelyikük mondja ezt, úgyhogy kezeljék fenntartásokkal.

Kasza Tibor 7 kilót fogyott, és még hármat szeretne.

A Tényekben is lehetett volna riport, ehelyett a Bestben alcím: „Megijedtek a gyalogosok”. Amúgy egy bazi polipszobortól.

Détár Enikő szerelme, Kiss Péter szerint „sok 30 éves két ujját adná azért az alkatért, ami Encinek van. Mégis legjobban a kortalan és játékos szellemét imádom”. Vajon melyik kettőt?

Fellélegezhetünk: a Story és a Hot! után a Best is megírta, hogy Németh Kristóf és fia, Lóci élvezik a nyarat.

Bánsági Ildikónak még meg kell tanulnia megbocsátani.

Aradszky László egyik rajongójával, Erzsikével együtt énekelt a Szigeten, akinek azóta sokkal jobbak a vizsgálati eredményei. Az asszony leukémiás, ezért története az „Aradszky László zenéje gyógyír a leukémiára” címet kapta.

Gallusz Nikolett: „A kapcsolatomat úgy élem meg, mintha férjnél volnék, éppen ezért nem vallom magam leszbikusnak”.

+1: Best Anya-lánya melléklet

Gombos Edina Mirit (a kislánya) is bevonja az otthoni teendőkbe. „[...] fontos, hogy megteremtse a hangulatot, ami akár egy közös főzés alkalmával is előjöhet”.

Demcsák Zsuzsa mindig is nagy figyelmet fordított gyerekei vitaminbevételére.

Cseke Katinka a válása óta egyedül neveli a lányát. „Az elmúlt időszakban egy kicsit elférfiasodtam” – mondta erről, mert egyedül adózik, lakásfelújít, és keres.