Egyelőre nem találják a rendőrök azt a szervert, amely a csepeli kettős gyilkosságról készült képfelvételeket tartalmazhatja, írja az MTI. Az ügy egyik gyanúsítottja a nyomozóknak megmutatta, hogy hol dobta bele a Dunába a szervert, ám ott több centiméter vastag jég borítja a vízfelszínt, így oda nem rejthette el a számítógépes berendezést. A férfi kihallgatását folytatják, hogy kiderüljön, hol lehet ez a bizonyíték.
A Csepel-sziget Általános és Szakképző Iskolában szerda este két férfit lőttek le; a csepeli önkormányzat csütörtökön megerősítette azt az előző napi információt, amely szerint Takács József, az intézmény igazgatója és helyettese, Papp László a gyilkosság áldozata.
A rendőrök elfogták a kettős gyilkosság gyanúsítottjait: az intézmény gazdasági igazgatóját és biztonsági őrét, akiket szerdán sikkasztás gyanúja miatt bocsátottak el az iskolából. Közlésük szerint a brutális, kivégzésszerű bűncselekmény hátterében egyértelműen munkahelyi konfliktus állt.
A történteket az egyik áldozat zsebében egy magnó rögzítette, továbbá be volt kamerázva az intézmény is. A kamerák által rögzített felvételeket tartalmazó szerverről a gazdasági igazgató azt állította, hogy a bűncselekményt követően a Dunába dobta az adatrögzítő berendezést.