Új személyazonosságot kap és másik városba is költöztetik azt az azóta már négyéves kislányt, akit a Baby P néven hírhedtté vált, meggyilkolt kisfiú mostohaapja két éve szintén megerőszakolt. Az eset körülbelül abban az időszakban történt, amikor a 32 éves Jason Owen élettársával együtt halálra kínozta a nő gyerekét, a sajtóban csak Baby P fedőnéven emlegetett kisfiút.

A szakértők szerint a kislánynak kétszeresen is súlyos traumát jelentett az, hogy nem volt elég, hogy át kellett élnie az erőszakot, de a bírósági tárgyalás során újra fel kellett idéznie, ahogy Owen először megfogdosta, majd „bántotta”, később pedig a földre teperte és megerőszakolta. Ezért szükséges, hogy addigi környezetéből kiszakítva, új városban, új néven kezdhessen új életet.

Owen a kislány megerőszakolásáért életfogytiglan tartó börtönbüntetést kapott, amelyből legalább tíz évet mindenképp le kell töltenie, Baby P halálra kínzásáért pedig 12 évet. A bíró indoklásában külön kiemelte, hogy mindkét áldozata 3 éven aluli gyerek volt, akik „különösen védtelenek”, Owen tette pedig kiemelkedően súlyos.