Együtt tűnt el szeptember elején egy szegedi albérletből Juhász Anna és párja, S. Péter, akit azóta német rendőrök igazoltattak egy vonaton. A rendőrség állítja, hogy mivel S. Pétert közigazgatási eljárás keretében keresték, őt a német rendőrök nem tartóztathatták fel azután, hogy életjelt adott magáról.

Felmerül azonban a kérdés, hogy Juhász Anna eltűnése kapcsán nem hallgat-e meg a rendőrség minden olyan személyt, aki közel állhatott az eltűnthöz, így értékes információkat adhat a hollétéről is. Feltettük a kérdés a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságnak, hogy e logika alapján nem tervezik-e megkeresni és meghallgatni a Juhásszal együtt eltűnt S. Pétert, illetve ha ez felmerült, akkor mikor tervezték először.

S. Péter meghallgatása azért is fontos lehetne, mert Juhász Anna édesapja korábban azt állította, nem volt jó benyomása a férfiról, aki tetemes adósságokat is felhalmozott. Egyes meg nem erősített hírek szerint póker miatt vált adóssá, és uzsorásoktól is kérhetett kölcsön. Emellett Juhász Anna nagy összegeket kért kölcsön édesapjától, amit azóta nem fizettek vissza neki.

A rendőrség megkeresésünkre a következő választ adta: "Az ügyben nincs további fejlemény, így a korábbi nyilatkozataink az irányadók."