Mindenki a másikra mutogat Szita Bence meggyilkolásával kapcsolatban. A 11 éves felsőmocsoládi kisfiút brutálisan gyilkolták meg október 30-án, a rendőrség három embert vett őrizetbe. A gyilkossággal P. Erikát, Bence nevelőapjának barátnőjét, és két hajléktalant K.Józsefet és B. Józsefet gyanúsítják.

A Bors arról ír, hogy a két férfi egybehangzóan állítja, hogy P. Erika ölt, ők csak a holttest eltüntetését vállalták, a lap szerint 200 ezer forintért. P. Erika viszont a két férfit nevezte meg, mint a gyilkosság elkövetőit. A Blikk információi szerint P. Erika nem tett vallomást, és tagadja, hogy bántalmazta volna a gyereket.

A  Kaposvári Törvényszék vasárnap előzetes letartóztatásba helyezte a három feltételezett elkövetőt. Nem hivatalos sajtóértesülések szerint a fegyházbüntetésből október elején szabadult 57 éves B. Józsefet gyanúsítják a kisfiú megölésével, a sírt megásó – más bűncselekmény miatt büntetőeljárás hatálya alatt álló – 41 éves K. Józsefet pedig bűnsegédlettel, P. Erikát felbujtással gyanúsítják.