"Úgy tudom, a család most olyan 5 millió forint körüli összeget kapott Rezešováéktól, de ez még nem a kártérítés. Többet akartak, de azt egyelőre nem adták meg nekik" – mondta a Blikknek egy, a nevét nem vállaló karácsondi forrás. A nyáron az M3-as autópályán ittasan halálos balesetet okozó Eva Varholíková-Rezešová édesanyja intézi jelenleg ügyvédjün keresztül a vagyoni és nem vagyoni kártérítés kérdését. A négy áldozat családja 40 millió forintra tart igényt a lap szerint, bár ügyvédjük állítja, még nem körvonalazódott az összeg.

"Az összeg nagyságrendileg stimmel, de mivel jelenleg is tárgyalásban vagyunk a hozzátartozók jogi képviselőjével, ennél többet nem kívánok mondani" – mondta a lapnak Tóth M. Gábor, Rezešová ügyvédje az 5 milliós első részletről. A Blikk hozzáteszi, pár napja újból meghosszabbították Rezešová előzetes letartóztatását, ismét a szökés és elrejőzés veszélye miatt.

A szlovák milliomoscsalád 35 éves lánya augusztus 21-én hajtott nagy sebességgel az M3-as autópályán Budapest felé, amikor Bag magasságában belecsapódott az előtte haladó Fiatba. A nő BMW terepjárója akkora ütést mért az autóba, hogy az kigyulladt, kiégett és mind a négy benne ülő életét vesztette. A könnyű sérülést szenvedett Rezešovát a helyszínen őrizetbe vették, azóta előzetes letartóztatásban van, bár többször kérvényezte házi őrizet elrendelését.