"Kellemes hangulatban sétálgattak, beszélgettek. Még rokon vonásokat is felfedeztek egymásban" – számolt be a 16 éves szigetszentmiklósi D. Dominika feltételezett gyilkosának ügyvédje védence kihallgatásáról. T. Zoltán a Blikk szerint újabb kihallgatásán azt mondta, egy éve ismerkedett meg a hallássérült lánnyal, akivel összebarátkoztak, találkozgattak, az interneten is tartották a kapcsolatot. Mivel a lány szülei tiltották D. Dominikát a fiúktól, ezért kellett titokban tartaniuk ismeretségüket – írja a lap.

Április 10-én is találkoztak, ekkor a férfi szexuálisan közeledett áldozata felé, aki ezt visszautasította. T. Zoltán dühében meggyilkolta a lányt. "A rendőrök most összevetik a védencem által elmondottakat az egyéb információkkal" – mondta Palotás Erzsébet, T. ügyvédje. Úgy tudni, az átéltek felelevenítésétől rosszul lett a gyanúsított. "Védencemet az események felidézése már az első kihallgatása során is megviselte. A rendőrök azonban felkészültek voltak" – magyarázta Palotás, hogy a Blikk szerint mentőt is hívtak a rendőrök ezért.

T. Zoltánról korábban megírtuk, hogy ismerősei rossz viszonyban voltak a munkanélküli férfivel, akinek fix lakóhelye sem volt.