Újabb, különös fejleményre derült fény Fetter András ügyében: a férfi bejelentett lakcímén, édesanyja házában ugyanis rendőrök laknak – értesült a Velvet. Korábban az apa ellen elfogatóparancsot adtak ki, de a körözést a rendőrség váratlanul visszavonta.

Mint megírtuk, a férfi tavaly májusban nem vitte vissza  feleségéhez a láthatásról a kisfiukat, és a bíróság hiába ítélte Rimóczi Eszternek a kizárólagos láthatási jogot, az anya azóta sem tud semmit gyermekéről

Időközben kiderült, hogy Fetter még hónapokig édesanyja Pilisvörösvári családi házában lakott. Az ingatlant a család május elején ugyan eladta Szerencsi Istvánnak, aki ki is fizette az adásvétel összegét, de állítása szerint nem tudta birtokba venni. Sőt, a minap arra ért a házhoz, hogy rendőrök jönnek-mennek ott. „Néha ellenőrizni szoktam, hogy lakik-e még ott valaki. Rendőröket láttam, gondoltam, odamegyek, de a választól teljesen ledöbbentem. Azt állították, albérletben laknak a házban" – mondta a férfi.

Kerestük a gyermek édesanyját is, aki Szerencsitől csütörtökön értesült a furcsa fejleményről. „Többször mentem el a házhoz, amikor a kisfiam eltűnt, akkor nem nyitott ajtót senki. Sajnálom, hogy akkor még nem tudtam biztosan, hogy a férjem még ott lakik. De az, hogy most rendőrök lakják, az hihetetlen."

A rendőrség  több eljárást folytat Fetter András ügyében: a Fonyódi Rendőrkapitányság, miután bírói végzés ellenére sem adta át a kisfiút az édesanyjának, kiskorú elhelyezésének megváltoztatása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomoz ellene, de februárban a kiadott elfogatóparancsot váratlanul visszavonták. Emellett a IV. kerületi rendőrkapitányság eltűntként körözi tavaly december óta.