horoszkóp

Eltűnt kisfiú: rendőrök laknak a korábban körözött apa lakásában

2014.04.03. 20:47 Módosítva: 2014.04.03. 22:20

Újabb, különös fejleményre derült fény Fetter András ügyében: a férfi bejelentett lakcímén, édesanyja házában ugyanis rendőrök laknak – értesült a Velvet. Korábban az apa ellen elfogatóparancsot adtak ki, de a körözést a rendőrség váratlanul visszavonta.

Mint megírtuk, a férfi tavaly májusban nem vitte vissza  feleségéhez a láthatásról a kisfiukat, és a bíróság hiába ítélte Rimóczi Eszternek a kizárólagos láthatási jogot, az anya azóta sem tud semmit gyermekéről

Fetter András májusban vitte magával Bandikát
Fetter András májusban vitte magával Bandikát

Időközben kiderült, hogy Fetter még hónapokig édesanyja Pilisvörösvári családi házában lakott. Az ingatlant a család május elején ugyan eladta Szerencsi Istvánnak, aki ki is fizette az adásvétel összegét, de állítása szerint nem tudta birtokba venni. Sőt, a minap arra ért a házhoz, hogy rendőrök jönnek-mennek ott. „Néha ellenőrizni szoktam, hogy lakik-e még ott valaki. Rendőröket láttam, gondoltam, odamegyek, de a választól teljesen ledöbbentem. Azt állították, albérletben laknak a házban" – mondta a férfi.

Kerestük a gyermek édesanyját is, aki Szerencsitől csütörtökön értesült a furcsa fejleményről. „Többször mentem el a házhoz, amikor a kisfiam eltűnt, akkor nem nyitott ajtót senki. Sajnálom, hogy akkor még nem tudtam biztosan, hogy a férjem még ott lakik. De az, hogy most rendőrök lakják, az hihetetlen."

Az édesanya többször kereste férjét hiába a pilisvörösvári házban
Az édesanya többször kereste férjét hiába a pilisvörösvári házban
Fotó: Rimóczi Eszter

A rendőrség  több eljárást folytat Fetter András ügyében: a Fonyódi Rendőrkapitányság, miután bírói végzés ellenére sem adta át a kisfiút az édesanyjának, kiskorú elhelyezésének megváltoztatása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomoz ellene, de februárban a kiadott elfogatóparancsot váratlanul visszavonták. Emellett a IV. kerületi rendőrkapitányság eltűntként körözi tavaly december óta.