Olyan szörnyű állapotban találták meg a két hete eltűnt B. Szilvia holttestét, hogy még a családnak sem engedték meg, hogy lássák – értesült a Velvet. A 37 éves nőre hétfőn délután túrázók találtak rá, miután két hétig hiába kereste őt a családja. Úgy tudjuk, az elsődleges orvosszakértői vélemények szerint felvágta az ereit nem sokkal az eltűnése után, és több penge hevert a test körül a helyszínen. Információink szerint a nő az öngyilkosságot hétfőhöz képest 12-14 nappal korábban követhette el, éppen ezért holtteste rettenetes állapotba került. Férje mindeközben bízott benne, hogy felesége előkerül, és rettegett a legrosszabbtól: lapunknak korábban elmondta, hogy B. Szilvia 15 hónapja alvászavarral és súlyos depresszióval küzdött, orvosi kezelés alatt állt, és mivel korábban kétszer már eltűnt, hogy megóvja családját a betegségétől.

Úgy tudjuk, hogy a nő nem véletlenül volt pont a Budai hegyekbe ment, hiszen azon a környékre többször járt a család kirándulni. A nőt végül a gyűrűje alapján azonosították, mert „olyan rossz állapotban volt, hogy a férjet sem engedték be hozzá". 

Kérdéseinkkel kerestük a rendőrséget is, ám ők továbbra is elzárkóznak a válaszadástól a közigazgatási eljárás szabályaira hivatkozva. „A vonatkozó hatályos jogszabályok értelmében nem áll módunkban tájékoztatást adni" – írta válaszlevelében az ORFK sajtóosztálya.