Nem szeretnénk túlhangsúlyozni blogunk fontosságát, szorítkozzunk csak a tényekre. Tegnapelőtt bombasztikus posztban dicsőítettük Ryan Reynolds fizikumát (idén már másodszor). Másnap - azaz tegnap - a People magazin őt választotta meg a világ legszexisebb pasijának. Hm.

Nem mintha a People magazin véleményét mérvadóbbnak tartanánk mondjunk olvasóink véleményénél (a sajátunkról nem is beszélve), de azért csak végigböngésztük, hogy kik szerepelnek még ezen a 12 főt tartalmazó listán. Némi meglepetéssel tapasztaltuk, hogy közülük csak kilencnek volt eddig saját posztja a Kockahas-blogban, a maradék három viszont még csak említés szintjén se szerepelt soha.

Elvileg a világ 12 legjobb pasija közé tartoznak, mi meg még csak nem is foglalkoztunk velük? Akár még szégyenkezhetnénk is emiatt, de ehelyett inkább gyorsan bemutatjuk a három férfit, aki kimaradt. Aztán majd nézőink eldöntik, hogy hány órányi kukoricán térdeplést érdemlünk a tripla mulasztásért.

Szóval a People tizenkettes listáján az első ugye Ryan Reynolds, a második John Hamm, a harmadik pedig Kellan Lutz. A negyedik helyre tettek egy Drake nevű előadóművészt, aki sorozatszínész is volt már, de mostanában inkább r’n’b-hip-hop-vonalon utazik a zeneiparban, a Kockahas-blogban viszont még sose szerepelt.

Ahhoz képest, hogy mennyi egzotikus férfiszépség szaladgál a világban, kicsit meglepő, hogy a People pont őt választotta be a 12 közé jelzésértékkel egyetlen színes bőrű idoljának. Drake 24 éves és egyáltalán nem vetkőzik, viszont egyszer majdnem becsajozta Rihannát. Fotóügynökségünknek van róla elég sok tökugyanolyan fényképe, ezek közül három szerepel a galériában.

Az ötödik helyen követi Drake-et a Glee című sorozat főszereplője, a Mr. Shue-t alakító Matthew Morrison. Róla akár már szólhattunk is volna, tekintettel arra, hogy a Glee-ből egy másik színész már sorra került nálunk a szezon elején, ráadásul Morrison nem egy szégyellős típus és vetkőzik is viszonylag szorgalmasan (néha talán túlságosan szorgalmasan).

De mivel a remek musical-sorozatban egyfolytában leszbikusfrizurája és nyálas zeneszeretete miatt cikizik, és én különben is mindig Sue Sylvesternek drukkolok Mr. Shue-val szemben, nekem eszembe se jutott külön posztot szentelni neki. Ha rosszul tettem, most elnézést kérek.

Nézzük tovább a tizenkettes listát! A hatodik Jon Bon Jovi, aki szintén a napokban szerepelt a Kockahasban, ami Ryan Reynoldsszal együtt a feltűnő egybeesések számát kettőre növeli. A hetedik helyet Joe Manganiello, a nyolcadikat pedig Robert Downey, Jr. kapta.

Ki hiányzott a legjobban a Kockahas blogból?

A kilencedik helyen egy olyan színész szerepel, akit azok fognak ismerni, akik nézik a Grace Klinikát. Mivel én úgy érzem, a Vészhelyzet első tíz évadjával egy életre letudtam, amivel a karmámnak tartoztam a kórházsorozatok terén, és a nézők se követelték őt az erre szolgáló rovatban, így Jesse Williamsnek eddig esélye sem volt bekerülni a Kockahasba. De végre elérkezett az idő. Alább egy vetkőzős jelenetét mutatjuk videón, de a galériában róla is van még kép, tessék valamelyik fotóra kattintani!

A People listáján egyébként Justin Timberlake a tizedik, Vin Diesel a tizenegyedik és Jake Gyllenhaall a tizenkettedik. Most már mindenkit ismerünk, éljen.