Ez a blog éppen ma két éve indult. Első születésnapunkat tavaly egy best of összeállítással ünnepeltük, és ugyanezt tesszük most a második évfordulón is. Készítettünk tehát ezúttal is egy listát az elmúlt 1 év 10 legolvasottabb posztjáról, arról, hogy melyik témával sikerült a legtöbb olvasó érdeklődését felkelteni, melyik férfi fotóira voltak önök a legkíváncsibbak. Hogy izgalmasabb legyen, a tizedik helyezettnél kezdjük és onnan haladunk az elmúlt egy év legolvasottabb posztja felé.

10. Griffin Guess

Ezen a héten mutattuk meg Marisa Miller bikinimodell férjét egyik kedvenc rovatunkban, amely a Híres nő pasija címet viseli. Ebben az esetben a hölgynél kevésbé híres úr az igencsak sovány, kecskeszakállas Griffin Guess. A világ egyik legszexisebbnek tartott manökenjének ő jön be a legjobban, de önök is olyan nagy számban voltak rá kíváncsiak az elmúlt két napban, hogy a poszt befért a tíz közé.

9. Liam Hemsworth

Eggyel Griffin Guess előtt megintcsak egy olyan férfi áll, aki kevésbé híres szerelménél - úgy látszik, olvasóink szeretik figyelemmel kísérni, hogy milyen pasikkal bújnak ágyba a világ leghíresebb női. Igaz, ebben az esetben még elég fiatal szerelemről volt szó, Liam Hemswoth ugyanis onnan ismerhető, hogy a tinisztárként feltűnt Miley Cyrusszal jár.

8. Roy Raz modelljei

Az év legrejtélyesebb posztja egyben az év nyolcadik legnépszerűbb posztja lett. Egy bizarr művészklipről van szó, rendezője bizonyos Roy Ray, de olvasók tízezreinek érdeklődését feltehetőleg a róla készült poszt izgalmasra sikerült címe keltette fel. Sokat akkor se mondtunk a videóról, most se tudunk - ezt látni kell.

7. Thomas Bouhail

A tíz legolvasottabb poszt közül négy foglalkozik sportolóval. A hetedik helyen Thomas Bouhail francia tornászbajnok az egyik a négyből. Ő az egyik edzésére behívott egy fotóst, aztán félmeztelenül nyomta a gyakorlatokat. Mi megkaptuk és kitettük a fotókat, önök pedig megnézték, mit tud ez a Bouhail.

6. Guatemalai gyilkosok

Egy izgalmas, bár egyáltalán nem szexi fotóriport lett a hatodik az évösszesítésben. Gyakran előkerül a tetoválás mint téma ezen az oldalon, de önöket a legnagyobb számban akkor vonzotta hozzánk a bőrdíszműves szakma iránti érdeklődés, amikor azt mutattuk, hogy a Guatemala egyik börtönében élő gyilkosok milyen tetkókat villantottak a bíróságon.

5. Johnny Weir

Az ötödik helyen megint egy sportoló, de őt nem sport közben mutattuk, hanem amikor szerepelt egy divatbemutatón. Egy női divatbemutatón. Johnny Weir műkorcsolyázó a télen a New York-i divathéten mutatta meg jégen edzett testét és enyhén szólva bizarr ízlését.

4. Paul Mart

A negyedik helyre került poszt az 50plusz és a bodybuilding kategóriák metszetét jelenti: Paul Mart 92 éves kora ellenére aktív testépítő. A német öregek barnítósprével lefújt izmai tavaly augusztusban roppant népszerűnek bizonyultak, az idős bodybuilderekről szóló poszt az év negyedik legolvasottabb összeállítása lett.

3. Mark Webber

Az év harmadik legizgalmasabb férfijának Mark Webber bizonyult, a Forma 1-es versenyző. A 34 éves pilóta az elmúlt egy évben több sikert is magának mondhat: megnyerte a Forma 1 Magyar Nagydíjat, egy vicces képe felkerült a failblogra, az erről szóló összeállítás pedig bekerült a Kockahas blog idei 3 legnépszerűbb posztja közé. És szerintünk még jóképű is.

2. Alex Pettyfer

Szőke hajú, kék szemű, szögletes állú, 20 éves, alig várja, hogy a manökenségből továbblépve komolyan vegyék színészként, leszbicsókkal vadítják egy videóban és nagyon sokan kattintanak rá, ki az? Természetesen Alex Pettyfer, a lista második helyezettje.

1. Vilmos herceg

A legtöbb látogatója pedig április végén volt ennek a blognak, a hercegi esküvő előtti napon. Azon a bizonyos csütörtökön nemcsak a britek égtek Kate-Vilmos-lázban, hanem nyilván a magyar internetezők is, hiszen egy év alatt egyetlen más posztra sem kattintottak annyian, mint arra, amelyikben az akkor még agglegény Vilmos herceg legjobb fotóit gyűjtöttük össze. 2011-ben tehát Vilmos herceg veszi át a stafétabotot és az év legizgalmasabb férfija címet a D&G tavaly győztes modelljeitől, annak ellenére, hogy a herceg természetesen nem vetkőzött se nekünk, se másnak, legfeljebb csak Cambridge hercegnőjének. Reméljük, a Kockahas blog következő egy éve is hasonlóan színesre és érdekesre sikerül, holnap megint újabb férfiakat mutatunk majd.

A Velvetet már a Facebookon is megtalálja, klikkeljen ide, lájkoljon minket!