Régen volt már ilyen utoljára: olyan férfiról kért egy olvasó - Zsuzsinak hívták - posztot emailben, akiről még tényleg sosem volt szó ebben a blogban, pedig tud mindent, ami a bekerüléshez kell. Jóképű, híres és sorozatszínész, nem gyakran, de azért néha vetkőzik, és még szexbotránya is volt. Kétszer is.

 

David Boreanaz a Buffy, a vámpírok réme című szériával lett híres még a ’90-es években. A gimiben játszódó sorozat 1997-ben indult, és ez hozta meg az ismertséget Boreanaz számára, aki ekkor már 28 éves volt. De ezzel rögtön olyan népszerű lett, hogy Angel nevű karaktere hamarosan külön sorozatot kapott.

Úgy igazából a hollywoodi karrier neki sem jött össze, de azért képösszeállításunkba mozifilmjeiből is válogattunk pár kockát. Ezzel szemben a tévében továbbra is terem neki babér, 2005. óta a Dr. Csontban látható. Zsuzsi kérésére átnyálaztuk a teljes archívumot róla, és végül is ezt a 12 fotót tartottuk a legjobbnak. Kattintson valamelyik képre, és nézze meg az összeset! David Boreanaz 42 éves.