Egy saját bevallása szerint rendszeres olvasónk, Lilluska vetette fel emailben, hogy igazán megemlékezhetnénk már Tom Hardyról. Magunk se értjük, hogy az Eredet révén világsztárrá vált brit színész hogyan maradhatott ki eddig a Kockahas-blogból (főleg amikor szereplőtársa, Josheph Gordon-Levitt nem maradt ki a szórásból), de most egy extraméretű galériával pótoljuk a lemaradást, igaz, a 30 fotóból az első 11 ugyanabból a sorozatból való.

Ezeken a 2009-es dátumú, az Eredet forgatása előtt készült képeken Hardyban még van valami kifejezetten kamaszfiús, a hollywoodi siker azonban azt kívánta meg a színésztől, hogy gyúrjon, amennyit csak bír.

Először a Warrior című küzdősportos filmben mutatta meg, hirtelen milyen messze került a kamaszfiús kinézettől, a következő Batman-film (The Dark Knight Rises) tavaly nyári forgatásához pedig további 14 kiló izmot szedett magára, hogy eljátszhassa az aktuális főgonosz, Bane szerepét.

Hardy saját bevallása szerint fiatalabb korában nem volt éppen visszafogott, a férfiszexet is kipróbálta, már túl van egy váláson is, 2008-ban azonban született egy kisfia, és most már azt mondja, megállapodott legutóbbi szerelme, Charlotte Riley mellett. Ehhez a megkomolyodott belsőhöz pont jól jön az aktuális szakáll-trend, többek között Shia LaBeoufhoz hasonlóan 2012-ben Hardy is nőriasztó, de tiszteletet parancsoló arcszőrzettel nyomul. Képösszeállításunkban sajtófotók, paparazzófotók, vörös szőnyeges események fotói és filmkockák is láthatók, hosszú hétvége van, lapozgassa végig nyugodtan! Tom Hardy 34 éves.