18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Kit hozzon a Jézuska a fa alá?

2008.12.01. 09:00

Nekünk, itt, a Muffinsütőben, ajándéknak kevés a parfüm vagy a szexjáték, így inkább azon merengünk, hogy kit szeretnénk látni a fa alatt. Álmodozásunk egyébként teljesen reális, az ember gyerekkora óta tudja, hogy a Jézuskának levelet kell írni, és ha jók voltunk, a vágyaink testet öltenek a fa alatt. Hogy ne csak mi kapjunk ezeket a szalaggal átkötött testeket, december elsején egy 22 napos szavazássorozatot kezdünk. A páratlan napokon csajokat, a párosakon pasikat mutatunk be, szép, okos és gazdag kategóriákban. Mindenkiről lesz klassz fotógaléria, pár mondat, és egy szavazógép, ahol eldöntheted, neked kéne-e az illető a fa alá. Aztán december 23-án az eredmények alapján írunk egy szívhez szóló levelet a Jézuskának, hogy megtudja, idén kit érdemes klónoznia. Emellett az is kiderül majd, hogy vajon szépnek, okosnak, vagy gazdagnak éri-e meg lenni, ha az ember egy díszes halott növény alatt akar kikötni. A mezőny összeválogatása szubjektív, de hogy is lehetne tárgyilagosnak maradni, ha a Jézuskáról van szó. Az potenciális ajándékszemélyektől pedig elnézést kérünk, igazából nem tekintjük tárgynak őket, és semmilyen felelősséget nem vállalunk, ha 23-án egy fura szakállas fickó akarná betömni őket egy zsákba. És most lássuk az első versenyzőnket, aki persze nő és csodaszép.

Kerekes Vica, aki szép

Kerekes Vica színésznő, a szlovákiai Füleken született, Pozsonyban tanult színészetet, majd két évig Szolnokon játszott, míg másfél éve szabadúszó nem lett. A 27 éves lányt itthon főleg a Bakkermannból ismerhettek meg a nézők, de játszik a nemrég bemutatott Mázli című filmben is. Kerekes Vica saját bevallása szerint magának való ember, aki jól leplezi az érzéseit, de megtalálja az emberekkel a közös nevezőt. Egyébként a klasszikus színházat szereti, a nagyon alternatív és művészkedő dolgokat nem élvezi. A fotókért köszönet a színésznő hivatalos és nem hivatalos honlapjának.

 

Klikk!