18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

3D pornóval a világválság ellen

2009.07.23. 10:24 Módosítva: 2009.07.23. 10:38

A világválság miatt hanyatló pornóipar újabb és újabb eszközöket vet be annak érdekében, hogy a bevétel ne csökkenjen jelentősen. Míg Magyarországon Kovi a női fogyasztókat próbálja megcélozni több-kevesebb sikerrel, a Tom Media pedig a perverzebb réteget szolgálja ki mostanában, addig külföldön technikai újításokat vetnek be, mint például a szimulátorok használatát, illetve a 3D pornót. Nem tett másképp a Pure Media sem, aki ez utóbbival kecsegtet – elég régóta. A cég még év elején állt elő az ötlettel, a kész filmet pedig tavaszra ígérték, a bemutató mégis elmaradt. A nagy csend után most ismét hallatnak magukról, és ha minden igaz, szeptemberre végre piacra fogják dobni a Tommy Gunn nevével fémjelzett produkciót Tommy Gunn’s Cumming At You (Tommy Gunn rádélvez) címmel.

Richard Arnold, a Pure Media szóvivője az AVN-nek elmondta, hogy a lehető legprofibb munkát szeretnék a kezeik közül kiadni, ezért csúszik a premier. Ráadásul úgy tervezik, hogy a szemüveggel árusított DVD a legújabb rendszerű televíziók extra képességeit is ki tudja használni. A trailer már kész, Gunn mellett pedig olyan pornósztárok tűnnek fel a képernyőn – mintha csak a néző szobájában kefélnének -, mint Sindee Jennings, Riley Evans és Tony De Sergio.