18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

A nap pornószínésznője: Boróka Balls

2009.07.24. 10:42 Módosítva: 2009.07.24. 14:37

Ötös skálán hányasra értékeli Boróka Ballst?

19 évesen, szűzen csöppent a pornószakmába Boróka Balls, a magyar származású, külföldön is felkapott színésznő. A korábbi hírekkel ellentétben viszont nem az első filmjének forgatása alatt vesztette el ártatlanságát: állítása szerint az egyik producer volt annyira kedves, hogy feláldozta magát a beavatási szertartáson. Balls kisasszony végül annyira rákapott a horogra, hogy a 2007-es év Pornó Oszkár felfedezettje lett. Repertoárja széles, bár ez év elején mindössze 20 férfit vallott be, akikkel szexuális kapcsolatba került. Ezek között volt menedzsere, Ricardo Soli is – megkockáztatjuk, hogy ő volt az, aki Balls szüzességét is elvette. A kapcsolat másfél évig tartott, és a lány féltékenykedése miatt lett vége – így legalább nem hullottak a könnyek, amikor Solit letartóztatta a francia rendőrség kurvapecérség vádjával. A férfi azóta is a sitten csücsül, Balls pedig vígan éli világát, exkluzív modell lett Barcelonában.

Hogy miként indult karrierje, arról még tavaly juttatott el Soli egy videós anyagot a juj.hu-nak. A felvétel tanúsága szerint valószínűsíthetjük, hogy a pornószínésznő nem a férfi - nem létező - humorérzékébe szeretett bele, bár mindenen édesen elröhögcsél - ez azóta is a védjegye.