Boróka Balls exkluzív modell lett Barcelonában

2008.05.02. 10:16
Boróka Balls szűzen ment pornózni, félt már a szifilisztől, és sokat féltékenykedett. Aztán gyorsan sztár lett. Most pedig egy évet tölt szerződéssel Barcelonában exkluzív modellként.

Boróka Balls pornószínésznő otthagyta korábbi ügynökségét, és jelenleg a Private 2008-as exkluzív modellje. A 21 éves pornós márciusban debütált új szerepében a My SexSpace című filmben - írja az XFanz. A film keretsztorija, hogy szexfüggő kamaszok blogolnak fantáziáikról és tapasztalataikról, a lényeg pedig, hogy hat jelenetben le is játszanak mindent.

Információink szerint a pornós jelenleg Barcelonában él, bár elérni nem tudtuk hogy ezt személyesen is megerősítse. Reméljük, amikor múlt nyáron ott járt nyaralni, megtanulta, hogy nem illik bikiniben múzeumba menni, pláne nem, ha Picassóhoz akar bejutni az ember. Hogy mostanság is szokott-e művelődni, azt nem tudjuk, az viszont munkaadója honlapjáról kiderült, hogy hamarosan ő is blogot indít. Hármat találhat, hogy miről fog szólni.

Képaláírás

De ki is az a Boróka Balls?

Boróka Ballsnak is lehetett egyszer polgári neve, ezt azonban lecserélte a lasztikra, amikor 19 évesen egy szórakozóhelyen pornókarriert jósoltak neki. Az ajánlat kecsegtető, az elhatározás szilárd, csak éppen a lány akkoriban még nem volt pasival. Nekünk azt mesélte, hogy egy pornóproducer avatta be, a Private-nak viszont már egy színészről beszélt. Az interjúból az is kiderült, hogy első forgatásának előestéjén vesztette el szüzességét. Másnap már a Sex City egyik jelenetében szexelt, és túlesett az első, kamerák előtti análon. Ha nem ijed meg attól, hogy pár pillanatra felvillan a pornós puncija, akkor hallgassa meg, ő hogyan meséli el a történetet.

A kezdeti próbálkozások gyorsan sikerrel jártak, ugyanis a pornószínésznő már 2007-ben nemzetközi hírnevet szerzett. A lány egy év alatt Európa legjobb pornószínésznője és a hazai "év felfedezettje" lett. A Private-nak mesélte, hogy anyukája tisztában van vele, mit csinál. és örül is neki, hiszen a lánya azt csinálja, amit szeret. Eközben belevágott első komoly kapcsolatába is menedzserével, Ricardo Solival. A féltékenységgel és vitákkal tűzdelt viszony kitartott másfél évig, de közben azért Boróka kicsit megijedt, mert akár szifiliszes is lehetett volna, de nem lett. A pasijával viszont szakított. Ősszel még azon tűnődött hogyan lehetne igazi színész, de közben úgy tűnik, beszippantotta a világ egyik legnagyobb pornóbirodalma.