18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Sasha Grey az év legjobb pornósa

2009.10.22. 10:13 Módosítva: 2009.10.22. 12:38

Egy átlag pornófogyasztó minden bizonnyal ötven pornószínésznő nevét sem tudná felsorolni kapásból, ehhez képest a Genesis magazin százból állított össze a listát, és ezek még mindig csak azok a bigék, akik a legnagyobb sikernek örvendenek ebben a szakmában. Az nem derült ki, hogy a pornósokat milyen szempontok alapján rangsorolták, és ez leginkább a magazin munkatársainak szubjektív véleményét tükrözi, de lényeg, hogy az összes csaj szexel a kamerák előtt, mindenki legnagyobb örömére.

Az első helyet idén Sasha Grey tudhatja magáénak. Az 1988-as születésű pornószínésznő tavaly például a legjobb szopásért járó pornó Oscar-díjat is bezsebelte. Akiket Grey vaginája mellett esetleg a gondolatai is érdekelnek, azok a Twitteren olvashatják a bejegyzéseit, például, hogy mennyire bírná, ha Natalie Minx-et kényeztethetné orálisan, vagy, hogy levágassa-e a haját vagy sem.

sasha07

A dobogó második fokára Jenna Haze dugta fel magát, aki egyébként mindössze 15 éves korában már ott is hagyta az iskolát, hogy szüleit anyagilag támogathassa. A színésznő év elején a Las Vegas-i pornógálán tett ígéretet arra, hogy örökké széttárt lábakkal marad "ebben a rohadt iparban", noha a tempóból visszavett, hiszen pasija miatt mostanában már csak csajokat vállal be.

jennahaze mg 6987

Jesse Jane három év leforgása alatt lett ismert, ráadásul még mielőtt pornózni kezdett volna, már volt egy gyereke. Az ő sikereit most harmadik hellyel díjazta a magazin, személyisége állítólag olyannyira lehengerlő, hogy a botrányairól híres rádiós, Howard Stern rendszeresen meghívta műsorába. Jane szintén twitterezik, de Grey-vel szemben neki legalább van némi sütnivalója: a Cheri magazin szerkesztője, mindemellett pedig a Genesis, Ralph és a Buzz magazinba is ír néha, na meg saját műsora volt a Playboy TV-nél.

jessejane05

A lista Tera Patrick, Stormy Daniels és Bree Olsonnal folytatódik, a magazin honlapján kattintva pedig csekkolható az összes.