Az AVN-en szó szerint megkezdődött a visszaszámlálás, már csak 42 nap, és január 9-én kiderül, hogy kik lesznek a több mint 100 kategória győztesei az egyik legrangosabb pornós eseményen, az AVN Awards-on. A fontosabb kategóriák jelöltjeinek listája minden bizonnyal senki számára nem okoz meglepetést, bár biztosan akadnak olyan nevek, akiket kedvencként hiányolnak páran.

A legjobb pornószínésznő díjára többek között Asa Akira, Alektra Blue, Sasha Grey, Jessica Drake és Bree Olson is pályázik, csak hogy olyan neveket említsünk, akikről már korábban is írtunk. A többi nevet és kategóriát ide kattintva átfuthatja, és annak tudatában, hogy a pornószakma is folyamatosan a gazdasági világválságra hivatkozik, érdemes egy pillantást vetni az esemény helyszínére is.

Az AVN 1984 februárjában szponzorálta először a díjátadót, erről, és az elmúlt 26 év nyerteseiről a wikipédián olvashat bővebben. Az esemény egyik érdekessége, hogy a díjakra jelölt művekkel szemben van egy fura kikötés: ha nem jelent meg az Egyesült Államokban, akkor nem szabad jelölni. Így például hiába, hogy Japánban rengeteg pornófilm készül, ezt a díjátadót nézve mintha nem is léteznének. Arra pedig senki ne számítson, hogy a Las Vegasban megrendezett gáláról majd rendkívül izgalmas képekkel szolgálunk, hiszen a kaszinók városában érvényes törvények szerint tilos egy szál csöcsben flangálni, így maximum a szabálysértőkben lehet majd bízni.

Játék

És, hogy a héten se maradjon el a szokásos játékunk, levélben várjuk a tippeket arra, hogy ki lesz az a csaj, aki átveheti majd a legjobb pornószínésznőnek járó díjat. A voksokat a kelemenh(kukac)index.inda.hu címre várjuk, a helyes megfejtők között pedig ezt a cukiságot fogjuk kisorsolni, amint meglesz az eredmény.

A múlt heti feladvány helyes megfejtései pedig, melyben a művésznevüket használó pornósok valódi nevét kerestük, a következők:

1. Sandra Shine - Diós Judit Barbara
2. Peaches - Rusznyák Judit
3. Yasmine Fitzgerald - Fritz Lilla
4. Lisa Sparkle - Varga Kinga
5. Sophie Moone - Somossy Renáta

A nyertest legkésőbb holnapig, azaz november 28-ig értesítjük, mint ígértük, ezzel a Szív a szívnek társasjátékkal fog gazdagodni.