18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Melyik pornós csaj szerepel 50 Cent videoklipjében?

2010.01.24. 19:44 Módosítva: 2010.01.24. 20:23

Játék

Legutóbb Asa Akira segge díszelgett a Muffin játékában, amire egy rosszul elsült manőver miatt több mint száz helyes megfejtés érkezett. Konkrétan arról volt szó, hogy a kurzort a képen hagyva egészen egyszerűen megjelent a pornós neve, ami nem kis röhögést váltott ki az olvasók körében, de mi legalább levontuk a tanulságot: a korábbi feladványokra ugyanis negyedannyian küldték el a voksokat - az érdeklődés tehát megvan, de a korábbi játékok valóban nehéznek bizonyultak. Az első tíz helyes megfejtő között lúzerségünk ellenére természetesen kisorsoltuk a beígért női vágykeltő krémet, a nyertest legkésőbb január 26-áig értesíteni fogjuk.

A mai feladat - mindamellett, hogy több mint három percig rezgő seggeket nézzen - az, hogy keresse meg 50 Cent videoklipjében a híres pornósztárt, és ha megvan, hogy ki az, írja meg nekünk a nevét. Levelét a nefelejcs(kukac)mail.index.hu címre várjuk. A feladvány nem is olyan nehéz, mint amilyennek első olvasásra tűnik. Hogy miért érdemes az a pár klikk? Ezért a G-pont vibrátorért. (Bár a brit tudósok óta tudjuk, hogy olyan nem is létezik, muhaha.)