Pár napja sincs, hogy az internetet körbejárta a puncit énekeltető videó. Most egy szolidabb verziót mutatunk meg: készült egy videó a csöccsel festésről.

Tit Prints, ezt a nevet adták a lenti videóban látható Karley Sciortino és Phoebe Collings-James a csöccsel festésnek. A videóban lépésről lépésre látható, hogyan kezdjen neki az ember a műalkotásnak. Egy nagy fehér papír vagy vászon biztosan kell, ami beteríti az asztalt, rengeteg festék, lehetőleg persze bőrbarát – allergiások erre ügyeljenek.

A kiválasztott festékeket kenjük fel a meztelen mellekre, tetszőleges mintázattal – erre jó, ha kéznél van egy partner, hogy tökéletes köröcskéket rajzoljon a mellekre. A befestett melleket tetszőleges formákban nyomjuk rá a papírra vagy a vászonra, ameddig a festék bírja, és kezdjük elölről az egészet. Ha valaki ebben a művészeti ágban kételkedne, olvasson a connecticuti nőről, aki óriási melleivel festeget. Vagy a péniszével portrét pingáló piktorról.

Bevállalósabbak próbálgathatják ezt intim testrészeikkel, vagy akár egész testükkel is, például ahogy Kanye West Love Lockdown klipjében látni.