18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Feminista díjátadó: Utolsó tangó Párizsban pornóverziója a legizgatóbb film

2012.04.23. 21:57

Április 18-20-a között rendezték meg Torontóban a 7. Feminista Pornódíjátadó gálát, az év filmjének Erika Lust Cabaret Desire pornófilmjét választották.

A torontói eseményen a legjobb leszbikus jelenetet, a legszexibb rövidfilmet, a legjobb heterojelenetet, a legizgatóbb filmet, a legjobb oktatófilmet, a legjobb szadomazot és a legjobb transznemű filmet díjazták. A feminista zsűri az Utolsó tangó Párizsban című film pornóadaptációját választotta a legizgatóbbnak. A filmben Manuel Ferrara, Katsuni és James Deen játszanak.

A legjobb heterojelenetet Petra Joy kapta a The Female Voyeur-ért, még a trailer is tele van biszex, leszbi, csoport és szadomazojelenetekkel. Akinek ez sok, kárpótolja az, hogy a trailerben (is) látható a feminista pornófilmek lényege: a nők valóban élvezik, amit csinálnak, legalábbis egészen hitelesen élveznek el, zihálnak és nyögdécselnek.