18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Maya Gold csak két évig pornózott

2013.05.05. 20:47

A ValóVilágban figyelt fel rá mindenki, ő volt az, aki a valóságshow-ban a takaró alatt elégítette ki Majkát. Maya Gold 2002-ben, 21 évesen kezdett el pornózni, ő az, akire azt mondta korábban Kovi, hogyha nem egy érában lett volna Michelle Wilddal, egész biztos, hogy sokkal nagyobb karriert futott volna be. Maya Gold összesen két évet töltött a szakmában, 2004-ben, közel 10 évvel ezelőtt ababhagyta, és Olaszországba költözött.

A 165 centis, szőke hajú pornószínésznő Cegléden született 1981-ben. Egy évvel azután, hogy forgatni kezdett, máris elnyerte a berlini Venus-díjat az év felfedezettjeként. 2004-ben abbahagyta a pornózást, magyarázatként mindössze annyit tett hozzá, hogy komoly párkapcsolatban él, és fél a nemi betegségektől. 2005-ben hivatalosan is bejelentette, hogy visszavonul, és még abban az évben megjelent Az erotika üdvöskéje című önéletrajzi ihletésű könyve. Aktív korszakában mindent vállalt, anált, anál dipit, még ass to mouth-t is. Összesen hatvan filmet adtak ki, amiben szerepel, az alább jelenet a Goldengate-ről van.