18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Meghirdették a Trónok harca pornós castingját

2013.05.31. 14:21

Már keresik a szereplőket a Trónok harca pornóverziójához – nem csoda, hiszen van rá igény. A Twitteren tette közzé a rendező, Lee Roy Mayers a casting felhívását, június 4-én lesz a meghallgatás. A Fleshbot összeszedte, kik lennének a legideálisabbak a szerepekre. És igen, tekintettel arra, hogy van törpe is a sorozatban, a pornóban is lesz, tehát törpepornó készül.

A magazin szerint a legalkamasabb Daenerys Targaryen szerepére a szőke Charlotte Stokely lenne, Evan Stone lehetne Ned Stark, India Summer lenne Catelyn Stark, a produkció MILF-e. A MILF szerepével igazából csak az a gond, hogy ő az anyja Robb Starknak, akit a Fleshbot szerint James Deennek kellene alakítania – de  ránézésre nem nagy a korkülönbség köztük. Érdekesség: Sibel Kekilli (Shae) saját sorozatbéli szerepét is játszhatja majd a pornóverzióban, mert a tapasztalata megvan hozzá.  A magazin teljes listáját itt lehet megnézni, addig is íme a Charlotte Stokely, a potenciális Targaryen. (Mivel a történetben van testvérek közötti szex és sárkányok is, kíváncsian várjuk, mennyit ültetnek át belőle a pornóverzióba.)