Mi nagyobb ajándékot adhatnánk olvasóinknak karácsonyra annál, hogy most egy olyan olyan randirémálmot teszünk közzé, amiből végre kiderül, hogy nemcsak a férfiak tudnak az elviselhetetlenségig felvágósak, részegesek, hallgatagok vagy éppen kíváncsiak lenni egy randin, hanem néha a hölgy az, aki tönkreteszi a légyottot. Igaz, ebben az esetben a hölgy segítségére volt még egy alternatív zenekar, egy fadobogó és egy bizonyos "kód" is. Robitól kaptuk az alábbi levelet a ko.kola.blog@gmail.com címre.

"Egy Svédországban élő magyar táncossal ismerkedtem meg. Hosszas írogatás és több órás, Skype-on történő, éjszakába nyúló beszélgetések után eljött a nagy nap és egyik este találkoztunk. Nos, pontokba szedem az én kis privát rémálmomat:

1. Mielőtt elindultam volna a randira, küldött egy sms-t, hogy a koncert után megyünk egy jótékonysági rendezvényre, ahol „Dress kód” van! Farmer szóba sem jöhet. Tehát zakóban, és élére vasalt nadrágban mentem a Trafóba... hogy üljek egy szar fa dobogón, és megsüketüljek egy elcseszett alternatív zenekar lila ködétől.

2. A lány taszító volt, elkésett. Vagy egy fél órát vártam a kocsiban a háza előtt, mire megérkezett, láthatóan zaklatott volt és idegbeteg.

3. Végig üvöltött a koncert alatt a fülembe, mert ritka sokat szeretett beszélni. Egyszerűen olyan zajártalmam lett, hogy majdnem tényleg elájultam.

4. A büfében meghívatta magát vagy fél liter vörös borra, ez alatt elszívott egy doboz cigarettát. Nem nagyon zavarta, hogy én nem dohányzom.

5. Majd átmentünk egy elegáns szállodába, ahol vége volt már a rendezvénynek, viszont az elegáns ruháját, amit behajított a csomagtartóba, azzal, hogy majd az estély előtt átöltözik, ki sem vette, mondván, mégsincs kedve átöltözni.

6. Emellett viszont folyamatosan beszólt, hogy mit szenvedek, és nem érti, hogy mi a bajom. Igaz, a koncert szar volt, és innen is elkéstünk, és jaja tényleg szar lehetett ülnöm szinte a földön a legelegánsabb ruhámban, de nem érti, olyan hisztis vagyok, mint egy nő...

7. A végén meguntam, elszakadt a cérna, és elegánsan, halkan de nagyon elküldtem a fenébe. Visszajött a kocsimhoz a ruhájáért, amit szó szerint kitépett az autóból, sarkon fordult és úrinő módjára köszönés nélkül otthagyott.

Éreztem, hogy van Isten, és hálát adtam az égnek, hogy nem fogadtam el a meghívást Svédországba, mert 2-3 óra is olyan volt a kisasszonnyal, mintha súlyos heteket töltöttem volna vele."

Bónuszkérdés a végére tőlem: tud-e egy nő annál sértőbbet beszólni egy férfinak, mint amit a címben is idézek?