Itt a Kő kólán belül szinte külön kis bloggá nőtte ki magát az olvasók rémálomba illő randijait mesélő sorozat. Ezúton is köszönjük mindenkinek, aki megosztotta velünk saját történetét, és nem győzzük hangsúlyozni, hogy továbbra is várjuk az újakat a ko.kola.blog@gmail.com címre.

Így év végén kézenfekvőnek tűnik az ötlet, hogy válasszuk meg, melyik volt a sok-sok beküldött sztori közül a legjobb (azaz a legrosszabb). Az október eleje óta összegyűlt történetekből ötöt válogattam be a legjobbak közé, de a nyertest természetesen az olvasók választják majd meg, szavazás formájában. Nézzük a nevezéseket!

1. "Állásinterjú helyzetet teremtett" - az első történetünk volt a sorozatban, ezért semmiképpen sem maradhat ki a visszatekintésből. A szóban forgó úriember tüzetes átvilágításnak vetette alá a hölgyet, akinek persze hamar elege lett az öltönye márkajelzését és állítólagos szellemi képességeit villogtató lovagból.

2. "Próbáltam visszafojtani a röhögésemet" - egy másik lurkó szintén rossz módszerrel próbált jó benyomást kelteni: TNT-koncertről mesélt és papucsáról áradozott. Statisztikáink szerint ez a történet vonzotta egyébként valamennyi randirémálom közül a legtöbb olvasót.

3. "Igen, nem, értem" - a két legtöbbet kommentelt rémálom-posztot sem hagyhatjuk ki az évvégi visszatekintésből. Több mint száz vélemény érkezett az elviselhetetlenül hallgatag pasi történetéhez.

4. Kalandtúra falun - szintén rengetegen szóltak hozzá ahhoz a történethez, amelyben a szerelmes ifjú szinte túlélőtúrát szervezett reménybelijének, vidékre.

5. "A kislány kezét fogva várt a sarkon" - az ötödik jelölt az év randirémálma címre az, amelyiket teljesen antidemokratikus módon azért választottam be, mert nekem személy szerint ez tetszett a legjobban. Ebben egy meleg párról van szó, akik randizás helyett egy kislányra lesznek kénytelenek vigyázni a játszótéren.

És ön melyik történetet olvasta legszívesebben? Várjuk a szavazatokat.