1. Kate Hudson és Owen Wilson. Nincs is annál borzasztóbb, mint amikor az ember szerelmes valakibe, de közben valamiért képtelen normális életet élni az illetővel. A sztárok közül az "együtt is rossz, külön is rossz" felállás egyik iskolapéldája Kate Hudson és Owen Wilson, akikről nemrég írta meg a Gumicukor, hogy újból nekifutnak a közös életnek, bár korábbi szakításuk egyszer már Wilson öngyilkossági kísérletéhez vezetett. De távolról sem ők az egyetlenek. A kétszerházasodó celebek után most bemutatjuk kedvenc se veled, se nélküled sztárpárjainkat.

2. Pamela Anderson és Tommy Lee. Jegygyűrűjük annak idején egy tetoválás volt, de a botrányhős pár 1998-ban elvált. Most megint mégis együtt élnek, bár Pamela Anderson szerint csak barátként. "Semmi több, csak együtt élünk. Mint exférj és exfeleség" - nyilatkozta. Így nézne ki a válás utáni fiú-lány barátság?

3. Kirtsen Dunst és Jake Gyllenhall. Ezt a párt még 2002-ben mutatta be egymásnak Maggie, Jake Gyllenhall nővére. A szimpatikus sztárpáros azonban a rajongók legnagyobb csalódására, szinte csak egy könnyed kaland után, 2004-ben szakított. A nekik szurkolók reményei azonban egészen 2005-ig nem csillapodtak, ugyanis a hivatalos különválás után még jó ideig együtt turbékolt a két színészpalánta. Jake Gyllenhall 2007-ben viszont már nyilvánosan Reese Witherspoonnal járt, Kirsten Dunst azonban valamiért továbbra sem bonyolódik hosszútávú kapcsolatokba.

4. Vilmos herceg és Kate Middleton. Mint ahogy másban sem, a kékvérűek a randizásban sem különbek. A herceg és szíve választottja 2007-ben egy négyéves kapcsolatnak vetett véget. Annál nagyobb volt a meglepetés, amikor pár hónappal később újra együtt látták őket egy partin, és tavaly már újra hivatalosan is jelentek meg együtt.