Különösen az amerikai bulvársajtó kedvelt témája az, hogy van egy kedves és szimpatikus feleség, akit gonosz férje megcsal. A megalázott hölgy a kamerák előtt felemelt fejjel demonstrálja, hogy ő milyen erős, míg a hűtlen férj sűrűn kéri a bocsánatot. Bill Clinton, Kobe Bryant vagy Tiger Woods csak néhány példa erre.

Vajon miért lehet, hogy soha nem fordított a felállás? Szinte egyáltalán nem volt még példa arra, hogy egy női hírességet nyilvános bocsánatkérésre kényszerítettek volna hűtlenkedés miatt. Pedig volt már rá példa, hogy egy híres feleség csalta meg férjét, de valamiért ezekből a történetekből sosem lesz akkora botrány. Mutatunk öt példát, az elemzést viszont önökre hagyjuk.

1. Tori Spelling - A Beverly Hills 90210 milliárdos apukával rendelkező sztárja 2004-ben ment férjhez Charlie Shanian színész-drámaíróhoz. Spelling azonban egy évvel később már egy másik kollégája ágyában találta magát, 2006-ban pedig el is vált első férjétől, és egy hónap múlva hozzáment az új lovaghoz Dean McDermotthoz. A félrelépésből olyannyira nem lett botrány, hogy nyilvános bocsánatkérés helyett Spelling 2008-ban azt nyilatkozta, hogy örül, hogy megcsalta a férjét.

2. LeAnn Rimes - A Can't Fight the Moonlight című sláger révén ismert énekesnő tavaly ősszel annak kapcsán került újra bele a sajtóba, hogy egy forgatáson összejött egy színésszel, Eddie Cibriannel. Mindketten házasok voltak, és Cibrian hamarosan ott is hagyta feleségét, de LeAnn Rimes még egy ideig csalta a férjét, mire a kapcsolatra fény derült. A két válás után Rimes és Cibrian szép csendben összeházasodtak.

3. Amy Winehouse - A brit botrányhősnő regényes élettörténetében is csak egy szinte jelentéktelen fejezet volt, hogy Amy Winehouse több szeretőt is tartott, amíg férje, Blake Fielder-Civil börtönben ült. Később persze elváltak, aztán majdnem újra összejöttek, de csak majdnem. Winehouse újabban valaki mással mutatkozik.

4. Anne Heche - Nem maradhat ki a felsorolásból a szeszélyes amerikai színésznő, Anne Heche sem, aki a hírek szerint barátnőjét, Ellen DeGenerest csalta meg annak idején, ráadásul egy férfival. Az illető Coley Lafoon kameramann volt, akivel Heche ezek után hat évig házasságban élt, egy gyerekük is született. A megcsalásnál azonban nagyobb botrányt okozott az, amikor a színésznő tavaly egy talkshowban durván gúnyolta exférjét.

5. Groovehouse Judy - És hogy egy magyar példát is mutassunk, hadd emlékeztessük önöket a Groovehouse énekesnőjének történetére. Ő állítólag már az esküvő előtt is csalta férjét, Nagy Rolandot, aki azonban végülis szintén nagy nyugalommal zárta le az ügyet a válás után. "Judy már a múlt, nem akarok vele foglalkozni" - mondta. Nyilván igaza van.